محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد
فلاحت پیشه

انتظارمان با اینستکس محقق نمی‌شود

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه هنوز بسیاری از کشورهای اروپایی برای پیوستن به اینستکس تعلل می‌کنند، گفت: اینستکس همه انتظارات ما را برآورده نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 17
کد خبر: ۶۸۴۴
به گزارش راهبردمعاصر ، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه  درباره آخرین وضعیت اجرای «اینستکس»، اظهار داشت: بنده اخیراً دیدارهایی با نمایندگان چند کشور اروپایی داشتم و در این باره مطالبی مطرح شد.

وی با اشاره به اینکه هنوز بسیاری از کشورهای اروپایی برای پیوستن به اینستکس تعلل می‌کنند، ادامه داد: صرفاً آلمان، فرانسه و انگلیس به دنبال اجرای سازوکار اینستکس هستند؛ هر چند که این کشورها هم همواره به ویژه در زمان مذاکرات هسته‌ای نشان دادند که مناسبات و ملاحظات خاصی با آمریکا دارند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه کل مبادلات ما با اروپا نباید محدود به سه کشور مذکور شود، تصریح کرد: هر چند که آلمان، فرانسه و انگلیس قوی‌ترین کشورهای اروپایی هستند اما انتظار ما این است که سازوکار اینستکس شامل کل اتحادیه اروپا باشد نه تروئیکای اروپایی (آلمان، فرانسه و انگلیس).

فلاحت‌پیشه با بیان اینکه اینستکس سازوکاری تروئیکایی است، افزود: ۱۵ سال است که از اصل تروئیکا در مناسبات هسته‌ای ایران و غرب گذشته است و در شرایط فعلی همه کشورهای اروپایی باید به سازوکارهای غرب در روابط با ایران بپیوندند.

وی با اشاره به اینکه ایتالیا، اسپانیا و یونان از جمله کشورهایی هستند که در پیوستن به اینستکس تعلل زیادی می‌کنند، گفت: علی‌رغم اینکه اینستکس همه انتظارات ما را برآورده نمی‌کند، اما هر گامی که از سوی اروپایی‌ها در این راستا صورت گیرد، ضربه‌ای به تک جانبه‌گرایی‌های آمریکاست.

مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار