واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی بقائی: تحریم‌های آمریکا علیه ایرانیان، جنایت علیه بشریت است رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم/قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! فرمانده سپاه تهران: در جنگ ۱۲روزه کل ناتو را شکست دادیم جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ۴ وزیر پزشکیان پزشکیان: ‌بی‌عدالتی‌ها را از بین خواهیم برد/ ایرانی‌ها لیاقت بهترین زندگی را دارند زنگنه: پزشکیان رگ خواب مجلس را می‌داند حسن پور: آمریکایی ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده اند سازمان اطلاعات سپاه: دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه صحت ندارد پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند

دست اسرائیل در ترور فخری‌زاده مشاهده می‌شود

ابوالفضل عمویی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در تشریح جلسه فوق‌العاده شب گذشته کمیسیون امنیت که در خصوص بررسی ترور شهید محسن فخری‌زاده اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در این جلسه مطرح شد این بود که اقدام مجلس در راستای این ترور ناجوانمردانه باید به چه شکلی باشد؟
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 29
کد خبر: ۶۸۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وی افزود: بحث و گفت‌وگوهایی میان نمایندگان، رد و بدل شد تا کار با سرعت بیشتری پیش رفته و به این اقدام شرارت‌بار واکنش داده شود.

 

عمویی گفت: یکی از بحث‌ها این بود که طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها که بخشی از آن معطوف به احیای صنعت هسته‌ای است با اولویت بیشتری دنبال شود که در نهایت همه نمایندگان با دو فوریت این طرح موافقت کردند.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: همچنین مقرر شد سایر بند‌های این طرح در کمیسیون امنیت ملی مورد بررسی قرار گیرد و ما امیدواریم تا پایان هفته این موضوع در صحن علنی تصویب و به دولت ابلاغ شود.

 

عمویی تأکید کرد: جلسه شب گذشته با حضور نمایندگان و مقامات وزارت خارجه، قوه قضائیه و وزارت دفاع برگزار شد و مجموعه فعالیت‌های این شهید بزرگوار و تأثیر وی بر صنایع دفاعی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

 

وی ادامه داد: درباره شرایط حفاظتی شهید فخری‌زاده که سال‌ها مورد تهدید قرار داشت گزارشی ارائه شد و همین‌طور درباره عملیات صورت گرفته دستگاه‌های امنیتی توضیحاتی ارائه دادند.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بیان کرد: اقدام تروریستی صورت گرفته ترکیبی و پیچیده بوده و دست رژیم صهیونیستی در آن دیده می‌شود، اما با توجه به نوع پیچیدگی عملیات ممکن است دست دیگر بیگانگان تروریست هم در این موضوع دخیل باشد.

منبع : باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار