اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

اردوغان: به مبارزه خود تا تشکیل کشور مستقل فلسطین ادامه می دهیم

اردوغان: به مبارزه خود تا تشکیل کشور مستقل فلسطین ادامه می دهیم رجب طیب اردوغان امروز (یکشنبه) در سخنانی تاکید کرد: به مبارزه خود تا زمان تاسیس کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی ادامه خواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 29
کد خبر: ۶۸۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از روسیا الیوم، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه تصریح کرد: به مبارزه خود تا زمان تاسیس کشور مستقل و دارای حاکمیت و یکپارچه فلسطین به پایتختی قدس شرقی در مرزهای ۱۹۶۷ ادامه خواهیم داد.

اردوغان گفت: در تمامی محافل برای دفاع از مساله فلسطین تلاش می‌کنیم و تمام توان خود را برای پایان دادن به سیاست‌های اشغالگر و ستم‌ها و کشتار جمعی علیه برادران فلسطینی‌مان به کار می‌بریم.

وی روز گذشته نیز گفته بود که ترک‌ها باید از حقوق قدس ولو با جان خود دفاع کنند.

تاکید چاووش‌اوغلو بر حمایت ترکیه از مسئله فلسطین

به نقل از آناتولی، وزیر امور خارجه ترکیه در روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین تاکید کرد: ما همیشه در مسیر تحقق آرمان فلسطینیان در کنار آنها خواهیم بود.

مولود چاووش‌اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه به مناسبت روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین در حساب توئیتر خود نوشت: در روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین، ما با جان و دل از برادران فلسطینی خود حمایت می‌کنیم. مساله فلسطین، مساله همه ما است. ما همیشه در مسیر تحقق آرمان فلسطینیان در کنار آنان خواهیم بود.

وزارت امور خارجه کشور نیز به این مناسبت، پیامی منتشر و تاکید کرد: ترکیه بار دیگر در روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین، بر پایبندی خود به مسئله حق مشروع فلسطین تاکید می‌کند. تلاش‌های ما برای حل و فصل دائمی بی‌عدالتی تاریخی علیه برادران فلسطینی‌مان بر اساس راه‌حل دو دولتی ادامه خواهد یافت.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار