رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

کشف یک «بسته مشکوک» فعالیت فرودگاهی در نیوزیلند را متوقف کرد

دو روز پس از حمله تروریستی به دو مسجد در نیوزیلند، امروز هم کشف یک بسته مشکوک فعالیت فرودگاه شهر «دوندین» را متوقف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 17
کد خبر: ۶۸۶۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، مقام‌های امنیتی نیوزیلند می‌گویند کشف یک بسته مشکوک در فرودگاه «دوندین» واقع در جنوب این کشور به توقف فعالیت این فرودگاه منجر شده است.

به نوشته پایگاه اینترنتی رادیو نیوزیلند، راه‌های منتهی به این فرودگاه هم مسدود شده و تیم‌های چک و خنثی برای بررسی این بسته راهی فرودگاه شده‌اند.

هنوز اطلاعات زیادی در مورد ماهیت این بسته منتشر نشده، اما شاهدان گزارش داده‌اند که این بسته خارج از ترمینال اصلی فرودگاه پیدا شده است.

این خبر ساعتی پس از آن منتشر می‌شود که نیروهای امنیتی برای تفتیش یک خانه که گفته می‌شود با عامل حمله تروریستی روز جمعه در شهر «کرایست‌چرچ» در ارتباط است، در یک محله شهر دوندین عملیات انجام دادند.

صبح روز جمعه یک فرد سفیدپرتر پندار و نژادپرست با حمله به دو مسجد در شهر کرایست‌چرچ نیوزیلند بیش از ۵۰ نفر را به شهادت رساند و ده‌ها نفر را نیز زخمی کرد. در پی این حمله تروریستی، نخست‌وزیر نیوزیلند وعده داده که حفاظت از مساجد تشدید شده و قوانین حمل سلاح نیز سختگیرانه‌تر شود.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار