اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

ترامپ: نتیجه انتخابات به نفعم تمام شود، توافق بسیار سریعی با ایران حاصل خواهد شد

ترامپ: نتیجه انتخابات به نفعم تمام شود، توافق بسیار سریعی با ایران حاصل خواهد شد رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای مدعی شد در صورتی که نتیجه انتخابات این کشور به نفع وی تمامی شود توافق بسیار سریعی با ایران حاصل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 29
کد خبر: ۶۸۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفت که سران کشورهای مختلف با وی تماس می‌گیرند و می‌گویند انتخاباتی که در آمریکا انجام شد هرج‌ومرج‌ترین انتخاباتی بوده که در زندگی خود شاهد آن بوده‌اند.

وی که با فاکس‌نیوز مصاحبه می‌کرد، افزود: «آنها تلاش کردند که در نتایج انتخابات در کارولینای شمالی نیز تقلب کنند اما موفق نشدند.»

ترامپ گفت: «در فیلادلفیا (در ایالت پنسیلوانیا) به صورت جنون آمیزی اقدام به تقلب کردند.»

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: «این انتخابات متقلبانه است. آیا باور می‌کنید که افراد مٌرده درخواست دریافت برگه‌های رای کرده‌اند. ما درباره 5 یا 10 رای به اینصورت صحبت نمی‌کنیم. مُردگان زیادی در این انتخابات رای دادند.»

ترامپ افزود: «رسانه‌ها و شرکت‌های فناوری بزرگ نمی‌خواهند که درباره هانتر (پسر بایدن) و تقلب در این انتخابات صحبت کنند. ما آزادی رسانه نداریم بلکه دارای سرکوب آزادی رای‌ دادن از سوی رسانه‌ها در آمریکا هستیم.»

وی ادامه داد: «ما تلاش داریم که دلایل خود (درباره تقلب) را ارائه دهیم اما قضات مانع از آن می‌شوند که ما آنها را ارائه دهیم.»

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: «بایدن 80 میلیون رای بدست نیاورده است. ما درک کرده بودیم که 68 میلیون رای برای پیروزی آسان در انتخابات بدست خواهیم آورد اما به 74 میلیون رای رسیدیم که همه آنها تا ساعت 10 شب سوم نوامبر (13 آبان) بدست آمده بود. معتقدم که پیروز انتخابات بودیم اما آنها بازی با آرای پستی را آغاز کردند.»

ترامپ گفت: «آنها با سوء استفاده از همه‌گیری کرونا اقدام به پر کردن صندوق‌های رای کردند. بایدن رای‌های بیشتری از اوباما یا هیلاری کلینتون بدست نیاورده است. آیا باور می‌کنید که باید در دستیابی به آرای آمریکایی‌های آفریقایی تبار در مقایسه با اوباما آرای بیشتری را بدست آورده است.»

وی افزود: «در بزرگترین عملیات تقلب در کشورمان، دستگاه‌های رای‌گیری اقدام به انتقال نتیجه آرای من به بایدن کرده‌اند.»

رئیس جمهور مستقر در کاخ سفید مدعی شد در صورتی که نتیجه انتخابات به نفع وی تمام شود توافق بسیار سریعی با ایران حاصل خواهد و هشدار داد که بایدن میلیاردها دلار به تهران ارسال کرد.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز سوم نوامبر برگزار شد. برآورد رسانه‌ها حاکی است جو بایدن با ۳۰۶ رأی الکترال به عنوان رئیس‌جمهور بعدی آمریکا انتخاب شده است. ترامپ ۲۳۲ رأی الکترال به دست آورد. ترامپ از پذیرش نتیجه انتخابات خودداری کرده و شکایت‌هایی را درباره تقلب در فرایند رأی‌گیری در چند ایالت کلیدی مطرح کرد. اکثر این شکایت‌ها رد شده‌اند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار