پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

ترامپ: نتیجه انتخابات به نفعم تمام شود، توافق بسیار سریعی با ایران حاصل خواهد شد

ترامپ: نتیجه انتخابات به نفعم تمام شود، توافق بسیار سریعی با ایران حاصل خواهد شد رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای مدعی شد در صورتی که نتیجه انتخابات این کشور به نفع وی تمامی شود توافق بسیار سریعی با ایران حاصل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 29
کد خبر: ۶۸۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفت که سران کشورهای مختلف با وی تماس می‌گیرند و می‌گویند انتخاباتی که در آمریکا انجام شد هرج‌ومرج‌ترین انتخاباتی بوده که در زندگی خود شاهد آن بوده‌اند.

وی که با فاکس‌نیوز مصاحبه می‌کرد، افزود: «آنها تلاش کردند که در نتایج انتخابات در کارولینای شمالی نیز تقلب کنند اما موفق نشدند.»

ترامپ گفت: «در فیلادلفیا (در ایالت پنسیلوانیا) به صورت جنون آمیزی اقدام به تقلب کردند.»

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: «این انتخابات متقلبانه است. آیا باور می‌کنید که افراد مٌرده درخواست دریافت برگه‌های رای کرده‌اند. ما درباره 5 یا 10 رای به اینصورت صحبت نمی‌کنیم. مُردگان زیادی در این انتخابات رای دادند.»

ترامپ افزود: «رسانه‌ها و شرکت‌های فناوری بزرگ نمی‌خواهند که درباره هانتر (پسر بایدن) و تقلب در این انتخابات صحبت کنند. ما آزادی رسانه نداریم بلکه دارای سرکوب آزادی رای‌ دادن از سوی رسانه‌ها در آمریکا هستیم.»

وی ادامه داد: «ما تلاش داریم که دلایل خود (درباره تقلب) را ارائه دهیم اما قضات مانع از آن می‌شوند که ما آنها را ارائه دهیم.»

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: «بایدن 80 میلیون رای بدست نیاورده است. ما درک کرده بودیم که 68 میلیون رای برای پیروزی آسان در انتخابات بدست خواهیم آورد اما به 74 میلیون رای رسیدیم که همه آنها تا ساعت 10 شب سوم نوامبر (13 آبان) بدست آمده بود. معتقدم که پیروز انتخابات بودیم اما آنها بازی با آرای پستی را آغاز کردند.»

ترامپ گفت: «آنها با سوء استفاده از همه‌گیری کرونا اقدام به پر کردن صندوق‌های رای کردند. بایدن رای‌های بیشتری از اوباما یا هیلاری کلینتون بدست نیاورده است. آیا باور می‌کنید که باید در دستیابی به آرای آمریکایی‌های آفریقایی تبار در مقایسه با اوباما آرای بیشتری را بدست آورده است.»

وی افزود: «در بزرگترین عملیات تقلب در کشورمان، دستگاه‌های رای‌گیری اقدام به انتقال نتیجه آرای من به بایدن کرده‌اند.»

رئیس جمهور مستقر در کاخ سفید مدعی شد در صورتی که نتیجه انتخابات به نفع وی تمام شود توافق بسیار سریعی با ایران حاصل خواهد و هشدار داد که بایدن میلیاردها دلار به تهران ارسال کرد.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز سوم نوامبر برگزار شد. برآورد رسانه‌ها حاکی است جو بایدن با ۳۰۶ رأی الکترال به عنوان رئیس‌جمهور بعدی آمریکا انتخاب شده است. ترامپ ۲۳۲ رأی الکترال به دست آورد. ترامپ از پذیرش نتیجه انتخابات خودداری کرده و شکایت‌هایی را درباره تقلب در فرایند رأی‌گیری در چند ایالت کلیدی مطرح کرد. اکثر این شکایت‌ها رد شده‌اند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha