روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

نیروهای مسلح یمن: هشت فرمانده و نظامی عربستان در عملیات موشکی شامگاه شنبه کشته شدند

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که در عملیات موشکی شامگاه شنبه این نیروها به اتاق عملیات مشترک ائتلاف سعودی و مزدورانش در استان مأرب یمن دستکم هشت فرمانده و نظامی عربستان سعودی کشته و شماری دیگر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر نیروهای مسلح یمن از یک عملیات موفق جدید این نیروها علیه ائتلاف سعودی و مزدورانش در جبهه استان مأرب در مرکز یمن خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری المسیره، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: «به لطف و تایید الهی، یگان موشکی یمن شامگاه شنبه موفق شد اتاق عملیات مشترک در پادگان تداوین استان مأرب را با یک فروند موشک بالستیک بدر هدف بگیرد و الحمد لله این موشک دقیقا به هدف مد نظر اصابت کرد.»

این مقام نظامی یمن تصریح کرد: «در عملیات مذکور بیش از ۱۵ فرمانده و نظامی دشمن سعودی کشته و زخمی شدند که شامل هشت کشته از حمله چند سرکرده و زخمی شدن هفت نفر دیگر بود.»

سرتیپ سریع گفت: «به دنبال این عملیات چند دستگاه آمبولانس به مکان مورد هدف اعزام شده بود و صفوف دشمن دچار وحشت و سردرگمی جدید شد.»

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد که تا زمانی که تجاوز و محاصره علیه یمن ادامه دارد، عملیات نیروهای مسلح یمن هم ادامه خواهد داشت و تحرکات دشمنان تحت نظر است و نیروهای مسلح یمن آنها را هر کجا که باشند هدف خواهند گرفت.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار