تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

افشای شواهد جدید از دخالت دولت فرانسه در جنگ یمن

یک پایگاه خبری یمنی از افشای شواهد جدید از دخالت دولت فرانسه در جنگ یمن و آموزش یگان‌های نظامی ارتش سعودی برای این تجاوز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر یک پایگاه خبری یمنی نوشت که ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی از نخستین روز حمله یمن و مقابله با ارتش و کمیته‌های مردمی یمن از حمایت آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی برخوردار بود.

از جدیدترین شواهد دخالت فرانسه در این جنگ، این است که اخیرا مشخص شده است علاوه بر اینکه شرکت‌های فرانسوی از نخستین روز تجاوز به یمن، عربستان سعودی را به انواع مختلف تسلحیات از جمله خودروهای زرهی، هواپیماها، کشتی‌ها و موشک‌ها مجهز کرده‌اند تا علیه یمنی‌ها استفاده کنند، یگان‌های نظامی ارتش سعودی را آموزش و آماده می‌کردند.

پایگاه خبری «۲۶ سپتامبر» یمن با اشاره به این خبر نوشت: پژوهش پایگاه خبری فرانسوی «میدیا پارت» نشان می‌دهد که عربستان سعودی تا حدود زیادی در تجاوز به یمن، از تجربه فرانسه در آموزش نیروهای خود و نحوه استفاده آنها از سلاح‌های مختلف از جمله توپ‌های پیشرفته «سزار» استفاده کرده است.

بر اساس این تحقیق، نوعی رقابت میان فرانسه و آمریکا برای آموزش یگان‌های نظامی ارتش سعودی به ویژه در خصوص توپ‌های «هویتزر» که تهدید بزرگی برای شهروندان یمنی محسوب می‌شد، وجود دارد.

پیشتر نیز روزنامه «الیمن» چاپ صنعاء به نقل از یک منبع فرانسوی نوشته بود که این کشور در تجاوز به یمن دست دارد و در عملیات‌های نظامی ائتلاف سعودی در ساحل غربی در کنار آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها مشارکت می‌کند.

با نگاهی به اخبار منتشر شده در رسانه‌های مختلف می‌توان گفت، ارتش سعودی به دست آمریکایی‌ها، انگلیسی‌ها و فرانسوی‌ها آموزش دیده و همزمان این کشورها از هیچ کمک و پشتیبانی مستقیم و غیرمستقیم از سعودی‌ها در تجاوز به یمن دریغ نمی‌کنند. با وجود این کمک‌ها، این ائتلاف بین‌المللی تشکیل شده علیه یمن تاکنون نتوانسته اراده ملت یمن را به زانو درآورد و نیروهای مسلح آن، همچنان در حال دفاع از ملت و وطن خود هستند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار