عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

تحریم دو شرکت چینی بزرگ به بهانه ارتباط با ارتش چین توسط ترامپ

منابع آگاه می‌گویند دولت ترامپ قصد دارد نام دو شرکت بزرگ چینی شامل سنیک و سلوک را به لیست شرکت‌های تحریم شده چینی اضافه کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۴۷

به نقل از رویترز منابع آگاه می‌گویند، دولت ترامپ قصد دارد نام دو شرکت بزرگ چینی را به لیست سیاه شرکت‌هایی که به بهانه ارتباط با ارتش چین تحریم شده‌اند اضافه کند. این دو شرکت شامل شرکت تولید تراشه‌های الکترونیکی سنیک و شرکت ملی تولید نفت و گاز سلوک این کشور است. 

در صورتی که شاهد این اتفاق باشیم، دسترسی این شرکت‌ها به سرمایه‌گذاران آمریکایی متوقف خواهد شد و تنها چند هفته پیش از انتقال قدرت به جوبایدن در آمریکا تنش بین دو کشور بالا خواهد گرفت. پیشتر نیز اخباری مربوط به اینکه وزارت دفاع آمریکا قصد دارد نام چهار شرکت را به لیست شرکت‌های تحت مالکیت یا تحت کنترل ارتش چین اضافه کند و تعداد مجموع آنها را به 35 شرکت برساند. 

اخیرا ترمپ طی فرمان اجرایی دستور داده است تا خرید سهام شرکتهای حاضر در انگلیس توسط سرمایه‌گذاران آمریکایی ممنوع شود. 

شرکت سلیک اعلام کرده که به تعامل سازنده و باز با دولت آمریکا ادامه خواهد داد و تولیداتش فقط در کاربردهای غیرنظامی استفاده دارد. این شرکت تأکید کرده که هیچ رابطه‌ای با ارتش چین ندارد و هیچ محصولی برای کاربری نظامی تولید نمی‌کند. سفارت چین و شرکت سینوک هم فعلا به این خبر نشان نداده‌اند. شرکت سنیک به شدت در تولید محصولات خود به خرید قطعات آمریکایی وابسته است. در ماه سپتامبر وزارت آمریکا به شرکت‌های آمریکایی اعلام کرد که باید برای فروش کالا و خدمات باید مجوز بگیرند. 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده