عراقچی و فیدان وضعیت فلسطین را بررسی کردند نایب‌رئیس دفتر سیاسی حماس: طوفان الاقصی ناقوس نابودی رژیم صهیونیستی را به صدا در آورد معاریو: حماس همچنان حاکم غزه است انفجار‌های مهیب در حومه دمشق در پی تجاوز اسرائیل طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد

تحریم دو شرکت چینی بزرگ به بهانه ارتباط با ارتش چین توسط ترامپ

منابع آگاه می‌گویند دولت ترامپ قصد دارد نام دو شرکت بزرگ چینی شامل سنیک و سلوک را به لیست شرکت‌های تحریم شده چینی اضافه کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۴۷

به نقل از رویترز منابع آگاه می‌گویند، دولت ترامپ قصد دارد نام دو شرکت بزرگ چینی را به لیست سیاه شرکت‌هایی که به بهانه ارتباط با ارتش چین تحریم شده‌اند اضافه کند. این دو شرکت شامل شرکت تولید تراشه‌های الکترونیکی سنیک و شرکت ملی تولید نفت و گاز سلوک این کشور است. 

در صورتی که شاهد این اتفاق باشیم، دسترسی این شرکت‌ها به سرمایه‌گذاران آمریکایی متوقف خواهد شد و تنها چند هفته پیش از انتقال قدرت به جوبایدن در آمریکا تنش بین دو کشور بالا خواهد گرفت. پیشتر نیز اخباری مربوط به اینکه وزارت دفاع آمریکا قصد دارد نام چهار شرکت را به لیست شرکت‌های تحت مالکیت یا تحت کنترل ارتش چین اضافه کند و تعداد مجموع آنها را به 35 شرکت برساند. 

اخیرا ترمپ طی فرمان اجرایی دستور داده است تا خرید سهام شرکتهای حاضر در انگلیس توسط سرمایه‌گذاران آمریکایی ممنوع شود. 

شرکت سلیک اعلام کرده که به تعامل سازنده و باز با دولت آمریکا ادامه خواهد داد و تولیداتش فقط در کاربردهای غیرنظامی استفاده دارد. این شرکت تأکید کرده که هیچ رابطه‌ای با ارتش چین ندارد و هیچ محصولی برای کاربری نظامی تولید نمی‌کند. سفارت چین و شرکت سینوک هم فعلا به این خبر نشان نداده‌اند. شرکت سنیک به شدت در تولید محصولات خود به خرید قطعات آمریکایی وابسته است. در ماه سپتامبر وزارت آمریکا به شرکت‌های آمریکایی اعلام کرد که باید برای فروش کالا و خدمات باید مجوز بگیرند. 

ارسال نظر