شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

محکومیت ترور شهید فخری زاده از سوی روسیه/این اقدام با هدف ایجاد بی‌ثباتی در منطقه انجام گرفت

وزارت خارجه روسیه ترور شهید فخری‌زاده را به شدت محکوم و اعلام کرد این اقدام با هدف ایجاد بی‌ثباتی در منطقه انجام گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه روسیه ترور  شهید «محسن فخری‌زاده» دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران را به شدت محکوم و اعلام کرد این اقدام با هدف ایجاد بی‌ثباتی در منطقه انجام گرفت. 

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: مسکو قویاً ترور محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای در ایران را که با هدف بی‌ثبات کردن منطقه صورت گرفت محکوم می‌کند. ما نگرانی جدی خود از ماهیت تحریک‌آمیز این اقدام تروریستی که به وضوح با هدف ایجاد بی‌ثباتی و تشدید احتمال درگیری در منطقه انجام شد، ابراز می‌کنیم. 

مسکو افزود: هر کسی که پشت این قتل قرار دارد و می‌کوشد از آن در جهت منافع سیاسی خود استفاده کند، باید در این خصوص مسئول شناخته شده و پاسخگو باشد. 

«هوآ چون‌یینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین هم امروز (دوشنبه) در اظهاراتی به ترور شهید محسن فخری زاده واکنش نشان داد. چون‌یینگ گفت: «چین از ترور دانشمند ایرانی محسن فخری‌زاده شوکه شد و این جنایت خشونت‌آمیز را محکوم می‌کند.»

به گزارش فارس، شهید محسن فخری‌زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه در حمله عناصر تروریست مسلح به خودروی ایشان به شهادت رسید.

روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در پی حادثه تروریستی ایران که در آبسرد دماوند به وقوع پیوست، در گزارشی به نقل از مقام‌های اطلاعاتی نوشت که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور شهید فخری زاده بوده است.

از طرف دیگر، یک مقام اطلاعاتی غربی نیز به صراحت گفته بود که ترور محسن فخری زاده، دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نقشه دیرباز رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بوده است.

مقام‌های ایران ضمن محکوم کردن این عملیات تروریستی و تاکید بر خدمات بسیار زیاد شهید فخری‌زاده در حوزه‌های دفاعی و هسته‌ای اعلام کردند، راه این دانشمند شهید ادامه می‌یابد و مسببان این عملیات تروریستی پاسخ درخور دریافت خواهند کرد.

فارس

ارسال نظر