رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش وزارت خارجه فرانسه به ترور شهید فخری زاده/خواستار خویشتنداری و حفظ کانال‌های گفت‌وگو و مذاکره هستیم

واکنش وزارت خارجه فرانسه به ترور شهید فخری زاده/خواستار خویشتنداری و حفظ کانال‌های گفت‌وگو و مذاکره هستیم سخنگوی وزارت خارجه فرانسه به شهادت دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت خارجه فرانسه دوشنبه شب به وقت تهران به ترور شهید «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران واکنش نشان داد.

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در این زمینه گفت: «ما با نگرانی از این حمله که جان آقای فخری‌زاده را گرفت، مطلع شدیم. در شرایط پرتنش منطقه، تبعات آن را به دقت در ایران و منطقه رصد می‌کنیم.»

دیپلمات فرانسوی ادامه داد: «ما خواستار خویشتنداری و حفظ کانال‌های گفت‌وگو و مذاکره هستیم . در شرایط فعلی، به درخواست‌های خود برای اجتناب از تشدید تنش‌ها تأکید می‌کنیم.»

شهید محسن فخری‌زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه در حمله عناصر تروریست مسلح به خودروی ایشان به شهادت رسید. روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در پی حادثه تروریستی ایران که در آبسرد دماوند به وقوع پیوست، در گزارشی به نقل از مقام‌های اطلاعاتی نوشت که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور شهید فخری زاده بوده است.

از طرف دیگر، یک مقام اطلاعاتی غربی نیز به صراحت گفته بود که ترور محسن فخری زاده، دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نقشه دیرباز رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بوده است.

مقام‌های ایران ضمن محکوم کردن این عملیات تروریستی و تاکید بر خدمات بسیار زیاد شهید فخری‌زاده در حوزه‌های دفاعی و هسته‌ای اعلام کردند، راه این دانشمند شهید ادامه می‌یابد و مسببان این عملیات تروریستی پاسخ درخور دریافت خواهند کرد.

تاکنون بسیاری از کشورها ، سازمان‌ها و نهادها از جمله سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا این اقدام تروریستی را محکوم کرده‌اند.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار