ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

قربانیان خودکشی از قربانیان کرونا در ژاپن بیشتر است

گرچه آمار منتشر شده مربوط به خودکشی در کشورهای جهان اغلب به‌روز نیست اما ژاپن با انتشار آمار خودکشی در سال جاری میلادی (۲۰۲۰)، تاثیر شیوع کرونا بر سلامتِ روان مردم کشور خود را سنجید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری سی‌ان‌ان در گزارشی در این باره آورده است: با همه‌گیری ویروس کرونا شاید توقع می‌رفت، موارد فوتی‌ در اغلب کشورها بیشتر به دلیل این بیماری باشد اما آمارها در ژاپن نشان داد که در این کشور همچنان خودکشی بیشترین قربانی را می‌گیرد.

آمار منتشرشده نشان داد همه‌گیری کرونا، منجر به افزایش آمار خودکشی در ژاپن شده است. با شیوع کرونا گرایش به خودکشی میان زنان در ژاپن بیشتر بوده است.

مطابق آمار مربوط به اکتبر امسال، میزان خودکشی میان زنان در مقایسه با اکتبر سال قبل، تقریبا ۸۳ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که میزان خودکشی میان مردان نیز در مدت زمان مشابه، تقریبا ۲۲ درصد افزایش یافته است.

احتمالی که برای توضیح آمار ماه اکتبر مطرح است به زنانی اشاره دارد که بیش از مردان به شغل‌هایی مشغول هستند که بیشتر با خطر اخراج از کار مواجه‌اند؛ شغل‌هایی از قبیل کارمند نیمه وقت هتل، حوزه خدمات غذایی و صنایع خرده فروشی.

پژوهشی از سوی سازمان بین‌المللی کمک‌های غیرانتفاعی CARE، با مشارکت ۱۰ هزار نفر، به این نتیجه رسیده است در طی همه‌گیری ویروس کرونا، ۲۷ درصد از زنان بیش از گذشته، مشکلات مربوط به سلامت روان را گزارش کردند. این در حالی است که تنها از ۱۰ درصد از مردان چنین گزارشی دریافت شد.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، سال ۲۰۱۶، میزان مرگ و میر ناشی از خودکشی در ژاپن ۱۸.۵ در هر ۱۰۰ هزار نفر بود. این رقم، تقریبا دو برابر میانگین جهانی سالانه ۱۰.۶ در هر ۱۰۰ هزار نفر است. با این وجود، طی ۱۰ سال منتهی به سال ۲۰۱۹ ، تعداد خودکشی ها در ژاپن در حال کاهش بود. بر اساس گزارش وزارت بهداشت ژاپن، سال گذشته میلادی میزان خودکشی به حدود ۲۰ هزار مورد کاهش یافت یعنی کمترین میزان از زمان شروع ثبت آمار خودکشی از سال ۱۹۷۸، هرچند این آمار پس از شیوع کرونا دوباره سیر صعودی داشته است.

ایسنا

ارسال نظر