ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

ماکرون:واکسیناسیون گسترده کرونا در فرانسه آوریل (فروردین) آغاز می‌شود

ماکرون:واکسیناسیون گسترده کرونا در فرانسه آوریل (فروردین) آغاز می‌شود رئیس جمهور فرانسه خبر داد که واکسیناسیون گسترده ویروس کرونا در این کشور بین ماه‌های آوریل و ژوئن انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 01
کد خبر: ۶۸۹۳۱

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه خبر داد که واکسن کرونا از ماه دسامبر و ژانویه (دی و بهمن) در این کشور آغاز خواهد شد و نخست کسانی که در معرض خطر ابتلای بیشتری به این ویروس قرار دارند واکسن را دریافت خواهند کرد.

رئیس جمهور فرانسه در ادامه سخنانش همچنین گفت که واکسیناسیون گسترده کرونا در این کشور بین ماه‌های آوریل و ژوئن (فروردین و خرداد)   انجام خواهد شد.

در حال حاضر فرانسه با بیش از دو میلیون و دویست هزار مبتلا به ویروس کرونا در جایگاه پنجم جهانی ابتلا به این ویروس قرار دارد.

همچنین تا کنون بیش از 52 هزار نفر در این کشور به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

از سوی دیگر، آمریکا در حال حاضر با نزدیک به 14 میلیون مبتلا به ویروس کرونا در صدر کشورهای جهان قرار دارد.

تعداد قربانیان ویروس کرونا در آمریکا نیز به حدود 275 هزار نفر رسیده است و روند افزایش قربانیان همچنان ادامه دارد.

تعداد مبتلایان به کرونا در جهان به بیش از 63 میلیون و 748 هزار نفر رسیده و قربانیان کرونا در جهان نیز به بیش از 1 میلیون و 477 هزار نفر رسیده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار