قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

کدخدایی:دولت نامه‌ای درباره طرح اقدام راهبردی به شورای نگهبان ارسال نکرده است

کدخدایی:دولت نامه‌ای درباره طرح اقدام راهبردی به شورای نگهبان ارسال نکرده است سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد نامه‌ای از دولت درباره طرح اقدام راهبردی به شورای نگهبان ارسال نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۱ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 02
کد خبر: ۶۹۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر  عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان درباره نامه دولت به شورای نگهبان درباره مصوبه مجلس برای اقدام راهبردی، لغو تحریم‌ها اظهار داشت: ماده 6 طرح دوفوریتی اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها از جهت روشن نبودن نسبت آن با مصوبه شورای عالی امنیت ملی دارای ابهام بود که مقرر شد مجلس رفع ابهام کند.

وی افزود: طبیعتاً از زمانی که مجلس مصوبه را اصلاح کند شورای نگهبان هم آمادگی دارد که اعلام نظر خود را داشته باشد.

کدخدایی در ادامه خاطرنشان کرد: ما آماده هستیم هر زمانی که مصوبه از سوی مجلس به شورای نگهبان ارسال شد حتی امروز هم می‌توانیم جلسه ای داشته باشیم و آن را بررسی کنیم. 

سخنگوی شورای نگهبان در خصوص سخنان معاون اول رئیس جمهور مبنی بر ارسال نامه‌ای به آیت الله جنتی در خصوص این طرح و مخالفت دولت با مصوبه مجلس بیان کرد: تاکنون ما نامه‌ای دریافت نکرده‌ایم و اگر نامه‌ای ارسال شود ما هم براساس اختیارات قانونی آن را مدنظر قرار خواهیم داد.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار