اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

واکنش سناتور روس به ترور فخری‌زاده

واکنش سناتور روس به ترور فخری‌زاده رئیس کمیته امور خارجی شورای فدراسیون روسیه در گفت‌وگو با سفیر جمهوری اسلامی ایران، ‌ترور دانشمند ایرانی شهید فخری زاده را مصداق تروریسم دولتی توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 03
کد خبر: ۶۹۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  «کنستانتین کوساچف» رئیس کمیته امور خارجی شورای فدراسیون روسیه روز گذشته (چهارشنبه)، ترور شهید «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای و دفاعی جمهوری اسلامی ایران را مصداق تروریسم دولتی توصیف کرد.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «ریانووستی»، کوساچف طی سخنانی تصریح کرد با توجه به وجود شواهدی در خصوص نقش نیروهای خارجی در ترور فخری‌زاده، جمهوری اسلامی ایران باید در خصوص قتل این دانشمند خود تحقیقاتی را انجام دهد.

 

در بیانیه‌ دفتر کوساچف در خصوص گفت‌وگوی این سناتور روس با «کاظم جلالی» سفیر ایران در روسیه، آمده است: «کوساچف به مردم ایران در خصوص این تراژدی تسلیت عرض کرده است و آن را تروریسم دولتی توصیف کرده است که به احتمال بسیار زیاد به دست نیروهای خارجی سازماندهی شده است».

 

طبق این گزارش رئیس کمیته امور خارجی فدراسیون روسیه همچنین درباره توسعه روابط پارلمانی ایران و روسیه نیز گفت‌وگوهایی را با سفیر ایران صورت داد.

کاظم جلالی تأکید کرد که تهران بخوبی می‌داند که چه کسی پشت قتل دانشمند ایرانی قرار دارد و تاکنون شواهد مستقیم و غیرمستقیم حکایت از نقش رژیم صهیونستی در این حادثه تروریستی دارد.

 

وی همچنین در مصاحبه با شبکه «روسیه ۲۴» تصریح کرد:«به طور کل، اینکه دشمنان ما علیه ایران از تروریسم استفاده می‌کنند، خبر بزرگی محسوب نمی‌شود. علاوه بر این، ما می‌دانیم چه کسی، از جمله برخی دولت‌ها، در همه [این] اتفاقات دست داشت».

 

وی افزود: «در حال حاضر، تمام شواهد صریح و ضمنی که ما در اختیار داریم نشان می‌دهد که اسرائیل در این حمله [تروریستی] دست داشت.»

 

محسن فخری‌زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر جمعه هفتم آذر ماه در حمله عناصر تروریست مسلح به خودروی ایشان به شهادت رسید.

 

روزنامه آمریکایی «نیویورک ‌تایمز» در پی حادثه تروریستی ایران که در آبسرد دماوند به وقوع پیوست، در گزارشی به نقل از مقام‌های اطلاعاتی نوشت که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور شهید فخری زاده بوده است.

 

از طرف دیگر، یک مقام اطلاعاتی غربی نیز به صراحت گفته بود که ترور محسن فخری زاده، دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نقشه دیرباز رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بوده است.

 

تاکنون بسیاری از کشورها، سازمان‌ها و نهادها از جمله اتحادیه اروپا این اقدام تروریستی را محکوم کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار