نخستین محموله واکسن کرونا چه زمانی وارد ایران می‌شود؟-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

نخستین محموله واکسن کرونا چه زمانی وارد ایران می‌شود؟

مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو گفت: به منظور تامین هرچه سریع‌تر واکسن کرونا، همزمان با ادامه تولید داخل، مذاکرات با شرکت‌های خارجی تولیدکننده انجام شده و پیش‌بینی می‌کنیم در صورت تایید واکسن‌ها و تامین ارز مورد نیاز، در دو ماه آینده بتوانیم یک محموله را وارد کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 05
کد خبر: ۶۹۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید حیدر محمدی درباره تلاش وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به منظور تامین واکسن مورد نیاز مردم کشور افزود: ۶ شرکت داخلی در حال انجام مطالعات روی تولید واکسن کرونا هستند که مطالعات آزمایشگاهی آن‌ها به پایان رسیده و برخی آن‌ها در فاز مطالعات حیوانی هستند و برخی درخواست مجوز ورود به فاز مطالعات انسانی را به سازمان غذا و دارو ارائه داده‌اند.

 

وی بیان کرد: مطالعات دو شرکت داخلی در هفته آینده وارد فاز انسانی می‌شوند و امیدواریم در ماه‌های ابتدایی سال ۱۴۰۰ بتوانند این واکسن را تولید کنند.

 

مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو اظهار کرد: میزان تامین واکسن، به میزان تولید شرکت‌ها بستگی دارد؛ از طرفی اولویت این شرکت‌ها کشور خودشان و در درجه بعدی کواکس است.

محمدی گفت: کواکس نیز متعهد شده که واکسن را به کشور‌های عضو خود ارائه کند که البته ما نیز عضو کواکس هستیم و از آن طریق هم واکسن تهیه خواهیم کرد. مرحله سوم تامین واکسن نیز قرارداد تجاری است که ما با کشور‌های چین، هند و چند کشور اروپایی در حال رایزنی هستیم.

 

سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز پیش از این در همین رابطه گفته بود: قبلا به مردم اعلام کرده بودیم که تهیه واکسن کرونا را از سه مسیر دنبال می‌کنیم. یک مسیر واردات واکسن کرونا از طریق کوواکس است که توسط سازمان جهانی بهداشت تهیه شده است. تعداد ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار واکسن را با توجه به تزریق دو دوز برای ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر افراد آسیب پذیر شامل بالای ۶۵ سال و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند را پیش خرید کردیم.

 

وی ادامه داد: مسیر دوم برای تهیه واکسن کرونا، خرید از منابع موثقی به جز کوواکس است. هیچ شرکت سازنده واکسنی تا امروز گواهی‌های تولید را از سازمان جهانی بهداشت دریافت نکرده است. مراحلی را طی کرده‌اند و در حال دریافت گواهی‌ها هستند و به محض دریافت گواهی‌ها، پیش خریدی که می‌خواهیم انجام بدهیم را به سرانجام می‌رسانیم. با کشور‌هایی در این زمینه صحبت کردیم و کار در حال دنبال شدن است تا از هیچ کشوری برای تزریق واکسن کرونا عقب نباشیم.

 

وزیر بهداشت اظهار کرد: مسیر دیگری که دنبال می‌کنیم، تولید مشترک با صاحبان تکنولوژی در مراکزی مثل انسیستو پاستور است که در آینده نزدیک خبر‌های خوشی از این تولید مشترک هم ارائه می‌کنیم.

 

نمکی گفت: مسیر سوم تکیه بر دانشمندان داخلی و شرکت‌های دانش بنیان برای تولید واکسن کرونا است که بیشترین دل بستگی را به این مسیر داریم. یکی از شرکت‌های تولید واکسن کرونا در کشور مجوز مطالعه فاز انسانی را گرفته و در روز‌های آینده این حرکت آغاز می‌شود و اگر این مسیر را با موفقیت دنبال کنیم، در بهار آینده به عنوان یکی از تولیدکنندگان واکسن کرونا در منطقه معرفی می‌شویم و نیاز‌های مردم را برآورده می‌کنیم./

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده