ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

نمکی: کاهش بستری و مرگ کرونایی در کشور / عادی انگاری نکنید

وزیر بهداشت با اشاره به کاهش روند بستری و مرگ ناشی از کرونا در کشور با اجرای محدودیت ها، گفت: از مردم خواهش می‌کنم که این نشانه‌ها را به حساب عادی‌انگاری نپندارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 05
کد خبر: ۶۹۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید نمکی وزیربهداشت گفت: طبق پیش‌بینی‌هایی که موسسات علمی جهان کرده بودند، متاسفانه اروپا، امریکا و بسیاری از کشور‌های جهان در وضعیت نامطلوبی به سر می‌برند. پیش‌بینی که برای جهان کرده بودند، متاسفانه درست از آب درآمد، اما پیش‌بینی که برای کشور ما شده بود، متفاوت شد.

 

وی افزود: کشور‌هایی مانند آمریکا، بریتانیا و آلمان خیز بسیار وحشتناکی را از بیماری و مرگ نشان می‌دهند. حتی کمی بیش از آنچه که موسسات علمی پیش بینی کرده بودند. روز گذشته با کمال تاسف آلمانی‌ها با مرگ ۴۳۲ مورد در روز مواجه بودند، آمریکایی‌ها با مرگ بالای ۲۸۰۰ روبرو بودند. همچنین سایر کشور‌های اروپایی با مرگ‌های نزدیک به ۱۰۰۰ مواجه بودند.

 

نمکی ادامه داد: در کشورمان برای کنترل بیماری سه سناریو داشتیم؛ سناریوی سوم این بود که هیچ کاری نمی‌کردیم که در این صورت مرگ‌ها همچنان خیز داشت. سناریوی دوم این بود که با محدودیت‌های کمتر رفتار کنیم و سناریوی یک این بود که به سمت ادامه اجرای محدودیت‌ها در همان حد و حصری که امتداد داشت، می‌رفتیم. امروز با افتخار می‌گوییم که با اعمال محدودیت‌ها توانستیم که از بیش از ۳۰ هزار مورد بستری و از ۴۶۲۱ مرگ با محاسبه عدد و رقمی که داریم، بکاهیم. این روش را ادامه داده و به سمت روز‌های دو رقمی و تک رقمی پیش می‌رویم. البته از مردم خواهش می‌کنم که این نشانه‌ها را به حساب عادی‌انگاری نپندارند.

 

وزیر بهداشت همچنین گفت: بعد از پیک سوم که پیک نفس‌گیری بود و همکاران من در استان‌ها فشار این پیک را که به مراتب از پیک‌های قبلی سنگین‌تر بود، تحمل کردند، اکنون می‌بینیم که ابتلا و مرگ‌ومیر در کل کشور سر به فرود گذاشته است.

 

نمکی افزود: البته هر یک میلی‌متری که از این منحنی کم می‌شود، پشت همکاران من از توان فرسایی این هجمه سنگین بیماری سانتی‌متر‌ها خم می‌شود. البته این اصطلاحی را که می‌گویند که همکاران ما خسته شدند و تاب آوری‌شان کاهش یافته، خواهش می‌کنم نگوییم. زیرا همکاران‌مان همیشه در اوج ایستادگی در کنار مردم هستند./  ایسنا

ارسال نظر