قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

افزایش دو درصدی جرائم راهنمایی و رانندگی در بودجه ۱۴۰۰

عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه بودجه سال آینده تورم‌زا است، گفت: جرائم راهنمایی و رانندگی در بودجه سال ۱۴۰۰ به میزان ۲ درصد افزایش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 04
کد خبر: ۶۹۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت‌‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لایحه بودجه 1400 گفت: در بودجه سال آینده جرائم راهنمایی و رانندگی 2 درصد افزایش می‌یابد.

 

وی افزود: همچنین در این بودجه 100 میلیارد تومان برای اجرای قانون حمایت از معلولان در نظر گرفته شده که اعتبار آن از محل افزایش هزینه پیامک‌های مخابراتی تأمین می‌شود که بر این اساس 10 ریال به هزینه هر پیامک اضافه می‌شود و منابع حاصل برای اجرای قانون حمایت از معلولان در سال آینده هزینه خواهد شد.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: در بودجه 1400 منابع حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها 260 هزار میلیارد تومان است که از این میان 42 هزار و 800 میلیارد تومان آن به پرداخت یارانه نقدی تخصیص می‌یابد و 31 هزار میلیارد تومان آن برای پرداخت یارانه معیشتی هزینه می‌شود.

 

سلیمی خاطرنشان کرد: در سال 1400 افزایش حقوق‌ها 25درصد خواهد بود و حقوق‌هایی تا سقف 4 میلیون تومان در ماه از پرداخت مالیات معاف خواهند شد.

 

وی افزود: به طور کل بودجه سال 1400 تورم‌زا و باعث افزایش نقدینگی می‌شود و از سوی دیگر این بودجه اشتغالزا نیست.

ارسال نظر