رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

رژیم صهیونیستی به ترور شهید فخری زاده دانشمند هسته ای ایران اعتراف کرد

رژیم صهیونیستی به ترور شهید فخری زاده دانشمند هسته ای ایران اعتراف کرد وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی به ترور شهید فخری زاده اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 04
کد خبر: ۶۹۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایلی کوهن، وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در سخنانی، به نقش این رژیم در ترور شهید فخری زاده اعتراف کرد.

 

او در سخنانی مدعی شد: ما فخری زاده را شناسایی کردیم و او را تحت تعقیب قرار دادیم و متوجه شدیم او در پروژه‌ای فعالیت می‌کند که خاورمیانه و تمامی جهان را به خطر می‌اندازد.

 

او همچنین در ادبیات تهدید آمیز گفت: معتقدم دانشمندان اتمی ایران خواب راحتی نخواهند داشت. آن‌ها می‌دانند آنچه این هفته به وقوع پیوست، می‌تواند برای تک تک آن‌ها رخ دهد.

 

ایلی کوهن در ادامه مدعی شد: برای ما آشکار است که ایران به تلاش خود برای دستیابی به قدرت هسته‌ای ادامه می‌دهد و اسرائیل هرگز چنین اجازه‌ای را نخواهد داد.

 

گفتنی است روز چهارشنبه نیز شبکه خبری سی ان ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا اعلام کرده بود که اسرائیل در پشت عملیات ترور شهید محسن فخری زاده بوده است.

 

این مقام عالی رتبه دولت آمریکا که سی ان ان نامی از او نبرده بود، به این شبکه خبری گفت: در گذشته اسرائیل اطلاعات هدف‌ها و عملیات مخفی خود را قبل از انجام با آمریکا در میان می‌گذاشت. او البته مشخص نکرد آیا در مورد ترور شهید فخری زاده نیز چنین اقدام مشابهی صورت گرفته است یا خبر.

 

سی ان ان همچنین اعلام کرد این مقام عالی رتبه دولت آمریکا هیچ جزئیاتی از اینکه آیا دولت ترامپ از این عملیات مطع بوده یا خیر سخن نگفت.

 

عناصر تروریستی عصر جمعه هفتم آذرماه سال جاری با کمین در مسیر خودروی حامل شهید «محسن فخری‌زاده» رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، در یک عملیات انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار