تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است

نیویورک تایمز:ترامپ افسرده به نظر می‌رسد و از انجام وظایف رسمی خود سرباز می‌زند

روزنامه آمریکایی به نقل از مشاوران رئیس‌جمهور آمریکا گزارش داد، در روزهای پس از انتخابات و اعلام غیررسمی پیروزی بایدن، ترامپ گاهی دچار افسردگی شده و جز رسیدگی به ادعاهای انتخاباتی‌اش، کار دیگری نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 06
کد خبر: ۶۹۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ» گاهی اوقات افسرده به نظر می‌رسد و از انجام وظایف رسمی خود در حالی که مشغول ادعاهای انتخاباتی خود است، سر باز می‌زند. ادعاهایی که به نوشته «نیویورک تایمز»، دلیل قانع کننده‌ای برای اثبات آن‌ها ارائه نکرده است.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مشاوران ترامپ گزارش داد در حالی که رئیس‌جمهور همچنان بعد از گذشت بیش از یک ماه از انتخابات ادعا می‌کند این انتخابات از وی دزدیده شده، دچار نوسان خلقی و افسردگی مقطعی شده است.

به نوشته نیویورک تایمز، وی بحران سلامتی و اقتصادی ناشی از همه‌گیری کرونا در آمریکا را نادیده می‌گیرد و برنامه جلسات عمومی خود را که ارتباطی با تلاش‌هایشان برای تغییر نتیجه انتخابات آمریکا ندارد، حذف می‌کند.

بنابر این گزارش، ترامپ در حالی در توییتر مشغول انتشار ادعاهایش درباره تقلب گسترده در انتخابات است که همه‌گیری کرونا در حال تاخ و تاز در این کشور است. چهارشنبه گذشته بالاترین میزان فوتی این بیماری با رقم دو هزار و ۸۰۴ نفر در یک شبانه‌روز به ثبت رسید. این رقم معادل تعداد آمریکایی‌هایی است که در حوادث ۱۱ سپتامبر جان خود را از دست دادند.

اقتصاد آمریکا هم در وضعیت شکننده‌ای قرار دارد و کنگره به دنبال تصویب بسته کمکی دوم است. با این حال، ترامپ در نخستین تجمع بعد از شکست در انتخابات، روز شنبه در ایالت جورجیا به ادعاهای انتخاباتی پرداخت و از جمهوری‌خواهان خواست در انتخابات مهم ماه ژانویه جورجیا که تکلیف اکثریت سنا را مشخص می‌کند، حاضر شوند.

کاخ سفید حاضر به اظهارنظر درباره این گزارش روزنامه نیویورک تایمز نشده است.

فارس

ارسال نظر