چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

تدابیر فرانسه برای سرکوب بیشتر اعتراضات جلیقه زردها

نخست وزیر فرانسه قصد دارد طرح و برنامه های جدیدی را برای سرکوب اعتراضات جلیقه زردها پیشنهاد و ارائه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 18
کد خبر: ۶۹۵۵
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از رویترز، دفتر نخست وزیر فرانسه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: نخست وزیر قصد دارد امروز دوشنبه طرح و برنامه های جدیدی را برای سرکوب اغتشاشات و آشوب ها ارائه کند.

 
اعتراضات جلیقه زردهای فرانسه بار دیگر روز شنبه در شهر پاریس ادامه یافت و این اعتراضات در نهایت به خشونت کشیده شده است.

در جریان اعتراضات روز شنبه ، تظاهرات کنندگان به برخی مغازه ها و بانک ها حمله ور شده و آنها را غارت کردند.

امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه اعتراضات و خشونت های اخیر توسط جلیقه زردها را محکوم کرده و گفته است که معترضان به دنبال نابود کردن جمهوری فرانسه هستند.

ماکرون در نشست کابینه فرانسه به وزرا دستور داده است تا تصمیمات فوری را برای جلوگیری از تکرار اتفاقات اخیر پاریس اتخاذ نمایند.

دفتر ادوارد فیلیپه نخست وزیر فرانسه اعلام کرد: خشونت های اخیر نشان می دهد که تدابیر و مقررات فعلی امنیتی، به هیچ وجه کافی نبوده است . با توجه به این نواقص و کاستی ها، نخست وزیر قصد دارد طرح و برنامه های جدیدی را به رئیس جمهور ارائه دهد تا تدابیر و اقدامات لازم و فوری از سوی نیروهای امنیتی برای برقراری نظم و امنیت اتخاذ شود.

پلیس فرانسه برآورد کرده است که در اعتراضات اخیر پاریس بیش از 10 هزار نفر شرکت کرده اند.

اعتراضات سراسری در فرانسه از اواسط نوامبر 2018 آغاز شده و علی رغم عقب نشینی دولت ماکرون از اجرای برخی اصلاحات اقتصادی و مالی، این اعتراضات همچنان ادامه داشته است.

از آغاز این اعتراضات تاکنون حداقل 10 نفر کشته و حدود 6 هزار نفر بازداشت شده اند. بیش از 2 هزار نفر نیز در جریان این اعتراضات زخمی شده اند.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار