نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن
فرانسه تظاهرات جلیقه زردها را در برخی مناطق ممنوع می‌کند

فرانسه تظاهرات جلیقه زردها را در برخی مناطق ممنوع می‌کند

نخست وزیر فرانسه اعلام کرد تظاهرات جلیقه زردها در برخی مناطق شهرها ممنوع خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 19
کد خبر: ۶۹۸۸
به گزارش راهبرد معاصر ، «ادوارد فیلیپه» نخست وزیر فرانسه  روز دوشنبه هشدار داد در صورتی که تظاهرات جلیقه زردها در پاریس یا در هر شهر دیگر فرانسه توسط گروه‌های خشونت طلب به درگیری کشیده شود، تعطیل خواهد شد.

همچنین در پی به خشونت کشیده شدن تظاهرات روز شنبه جلیقه زردها در پایتخت و تخریب چندین مکان در پاریس، نخست وزیر فرانسه خبر داد که به دنبال معرفی رئیس پلیس جدیدی برای پایتخت است.

بر اساس این گزارش، «میشل دلپویچ» رئیس پلیس فرانسه که از آوریل ۲۰۱۷ در این سمت است در پی ویرانگری‌هایی که تظاهرات روز شنبه جلیقه زردها بر جای گذاشت از سمت خود برکنار خواهد شد و «دیدیر لالمنت» از دو روز دیگر جایگزین وی می‌شود.

از سوی دیگر یک مقام فرانسوی که خواست نامش فاش نشود گفت «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه به دنبال اعلام ممنوعیت تظاهرات جلیقه زردها در اطراف کاخ الیزه است.

 پلیس فرانسه شنبه‌شب گزارش داد که «۱۵۱ نفر از معترضان فرانسوی که روز دوشنبه در تظاهرات پاریس شرکت کرده بودند»، بازداشت شدند.

به دنبال گزارش‌های بی‌شمار از خشونت‌ها علیه معترضان، سازمان ملل متحد اخیرا از دولت فرانسه خواسته است در زمینه خشونت پلیس فرانسه علیه معترضان در تظاهرات‌های جلیقه‌زردها تحقیق و تفحص کند.

از اواسط نوامبر هزاران نفر از مخالفان دولت  ماکرون تظاهرات کرده‌اند. این تظاهرات‌ها نخست مسالمت‌آمیز بودند اما با دخالت پلیس درگیری‌های خیابانی را به دنبال داشته است.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار