وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

دیدار قالیباف با وزیر امور خارجه سوریه/ رییس مجلس:دشمنان، استقلال و پیشرفت کشورهای اسلامی را نمی‌خواهند

دیدار قالیباف با وزیر امور خارجه سوریه/ رییس مجلس:دشمنان، استقلال و پیشرفت کشورهای اسلامی را نمی‌خواهند فیصل مقداد وزیر امور خارجه جدید سوریه در اولین سفر خود به تهران امروز (دوشنبه، ۱۷ آذرماه) با دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 07
کد خبر: ۶۹۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر قالیباف در ابتدای این دیدار با تبریک انتصاب فیصل مقداد به عنوان وزیر امور خارجه سوریه، درگذشت ولید معلم وزیر سابق امور خارجه این کشور را تسلیت گفت.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر تقویت ارتباطات در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان جمهوری اسلامی ایران و سوریه اظهار کرد: همواره روابطی رو به رشد و برادرانه میان دو کشور برقرار بوده است و باید با تداوم گفتگو و رایزنی میان مقامات دو کشور سطح مروادات فیمابین را بیس از پیش توسعه و گسترش داد.
 
وی با بیان اینکه دشمنان دو کشور استقلال، عزت و پیشرفت کشورهای اسلامی را نمی‌خواهند، افزود: رژیم صهیونیستی با برخورداری از حمایت آمریکا به دنبال عادی‌سازی روابط خود با برخی کشورهای اسلامی است. دولت‌ها و جامعه اسلامی در مقابل این مسیری که آمریکا و رژیم صهیونیستی آغاز کرده‌اند، باید بایستند و عادی‌سازی روابط را به عنوان یک کار ناپسند به جامعه جهانی معرفی کنند. وی در همین بخش تأکید کرد: تا زمان حضور رژیم تروریستی و اشغالگر قدس، امنیت پایدار در منطقه وجود نخواهد داشت.
 
قالیباف در بخش دیگری از سخنانش وحدت میان امت اسلامی را ضامن پیروزی در برابر دشمنان دانست و خاطرنشان کرد: اتکا کشورهای اسلامی به مردم و اسلام و ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان رمز موفقیت آنان خواهد بود.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی با تحلیل از نقش برجسته سردار سلیمانی در کمک موثر به امنیت منطقه ، سوریه را خط مقدم جبهه مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی خواند و بر تداوم حمایتهای جمهوری اسلامی ایران از محور مقاومت و دولت و ملت سوریه  تأکید کرد.

رئیس قوه مقننه با تبریک پیروزیهای سوریه در برابر تروریستهای تکفیری در سالهای اخیر افزود: در کنار مقاومت ، دولت و ملت سوریه در جنگ با دشمنان، گفتگوهای سیاسی در چارچوب روند آستانه میتواند به برقراری ثبات و امنیت پایدار در سوریه و منطقه منجر گردد.
 
قالیباف در پایان بر توسعه و گسترش ارتباطات پارلمانی بویژه مراودات میان گروه‌های دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری سوریه تاکید کرد.
 
فیصل مقداد : آمریکا بار دیگر چهره زشت خود را در ترور شهید فخری‌زاده نشان داد.
 
فیصل مقداد وزیر امور خارجه سوریه نیز در ادامه این دیدار  با عرض تسلیت و محکوم کردن ترور شهید فخری زاده دانشمند هستهای کشورمان گفت: ترور سردار شهید سلیمانی و دکتر فخریزاده بار دیگر چهره واقعی رژیم صهیونیستی و آمریکا را به عنوان حامیان تروریسم نشان داد و از دست دادن این شهیدان موضوعی نیست که بتوان به راحتی از آن گذشت.
 
وزیر امور خارجه سوریه با  اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و انتخاب بایدن به عنوان رئیس جمهور جدید این کشور گفت: ماهیت دولتهای آمریکا با یکدیگر تفاوتی ندارد و حضور آمریکا در مناطق مختلف جهان همواره بر گسترش ناامنی و بیثباتی دامن زده است.
وی در همین بخش تأکید کرد: روسای جمهور آمریکا در موضوع حفظ منافع رژیم صهیونیستی هم نظر هستند و منافع این رژیم غاصب حتی از منافع کشورهای اروپایی هم مهمتر است
.
فیصل مقداد در پایان با قدردانی از حمایتهای جمهوری اسلامی ایران از دولت و ملت سوریه در برابر هجمه دشمنان گفت: دولت و مردم سوریه هیچگاه کمکهای مادی و معنوی جمهوری اسلامی ایران را فراموش نخواهند کرد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار