پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

کدام استان ها روز‌های پایانی هفته بارانی می شوند؟

کدام استان ها روز‌های پایانی هفته بارانی می شوند؟ به گفته یک کارشناس سازمان هواشناسی کشور، امروز در برخی نواحی ساحلی دریای خزر و شمال شرق، هرمزگان، دریای عمان، شرق تنگه هرمز، جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات کرمان شاهد بارش‌های پراکنده خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 08
کد خبر: ۶۹۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریبا گودرزی کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: امروز در برخی نواحی ساحلی دریای خزر و شمال شرق، همچنین در جنوب برای هرمزگان، دریای عمان، شرق تنگه هرمز، جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات کرمان بارش پراکنده خواهیم داشت که این بارش‌ها در نقاط سردسیر می‌تواند به شکل برف باشد.

 

وی افزود: فردا چهارشنبه هم مناطق غربی دریای خزر و شمال شرق شاهد بارندگی خواهد بود.

 

این کارشناس اظهار داشت: روز پنجشنبه شمال غرب و سواحل دریای خزر، خراسان شمالی، دامنه‌های زاگرس برخی نقاط استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان و در دامنه‌های رشته کوه البرز استان‌های قزوین، البرز، تهران و سمنان بارش خواهند داشت.

 

وی ادامه داد: به لحاظ دمایی هم از امروز تا آخر هفته شرق و جنوب شرق ۵ تا ۱۰ درجه کاهش دما خواهند داشت که این سرما در بیشتر نقاط کشور تا روز‌های پایانی هفته ماندگار خواهد بود. همچنین از امروز تا پنجشنبه آب‌های خلیج و فارس و تنگه هرمز مواج خواهد بود.

 

گودرزی با اشاره به وضعیت پایتخت گفت: امروز تهران صاف تا کمی ابری و به تدریج شاهد غبار محلی خواهد بود. امروز کمینه هوای تهران صفر و بیشینه آن ۷ درجه سانتیگراد خواهد بود.

 

این کارشناس بیان کرد: بین مراکز استان‌ها هم اردبیل با ۱۵ درجه زیرصفر و بندرعباس با ۲۷ درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین مراکز استان بوده اند./ میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار