ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

تحریم 6 شرکت چینی به اتهام همکاری با کره شمالی

تحریم 6 شرکت چینی به اتهام همکاری با کره شمالی وزارت خزانه داری آمریکا 6 شرکت چینی را به اتهام همکاری با کره شمالی در دور زدن تحریم‌های سازمان ملل متحد تحریم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 08
کد خبر: ۶۹۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خزانه داری آمریکا سه شنبه شب از اعمال تحریم‌های جدید علیه نهاها و شرکت‌های کشتیرانی چینی فعال با کره شمالی خبر داد.

 وبگاه شبکه خبری «بلومبرگ» نوشت که آمریکا نهادها و شرکت‌های کشتیرانی چین را که به کره شمالی  در فروش ذغال سنگ این کشور و نقض تحریم‌ها کمک می کردند تحریم کرده است.

وزارت خزانه داری آمریکا 6 نهاد و چهار شرکت کشتیرانی چین را به بهانه حمل ذغال سنگ‌کره شمالی و تلاش برای فروش آن‌ها که با تحریم‌های سازمان ملل متحد مغایرت دارد، تحریم کرده است.

«استیو منوشین» وزیر‌خزانه‌داری ایالات متحده در این باره مدعی شد: «کره شمالی دور زدن تحریم‌های سازمان ملل در زمینه ممنوعیت صادرات ذغال سنگ که یک منبع  درآمد اصلی این کشور محسوب می‌شود را ادامه می‌دهد.»

وزیر خزانه‌داری آمریکا همچنین کره شمالی را به پیشبرد برنامه‌های تسلیحاتی خود متهم کرده است.

رئیس کره شمالی و «دونالد  ترامپ» رئیس جمهور آمریکا  تاکنون سه بار با یکدیگر دیدار داشته‌اند تا در ازای خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره، تحریم‌ها علیه کره شمالی لغو شود اما این دیدارها هیچ نتیجه‌ای نداشته است.

ترامپ وعده داده در صورت انتخاب مجددش بسرعت با کره شمالی به توافق برسد. این در حالی است که «کیم یو جونگ» خواهر رئیس  کره شمالی  گفته است، چهارمین دیدار میان کیم و ترامپ «غیرضروری» و «بی‌فایده» است. از طرفی «برایان مک‌کئون» مشاور امور خارجه «جو بایدن» رقیب دموکرات ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفته، او در صورت دستیابی به پیروزی آمادگی دارد با کیم دیدار کند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار