اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

ترامپ: شهروندان آمریکایی اولویت نخست دستیابی به واکسن کرونا هستند

ترامپ: شهروندان آمریکایی اولویت نخست دستیابی به واکسن کرونا هستند رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه دستور اجرایی را امضا کرد که بر اساس آن شهروندان آمریکایی «اولویت نخست» دستیابی به واکسن کرونا را خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 09
کد خبر: ۶۹۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در کاخ سفید دستور اجرایی را امضا کرد که بر اساس آن شهروندان آمریکایی «اولویت نخست» دستیابی به واکسن کرونا را خواهند داشت.

وی که پیش از امضای این دستور اجرایی در کنفرانس خبری درباره همه‌گیری ویروس کرونا صحبت می‌کرد، افزود که طی ماه‌های آینده و با توجه به آغاز واکسیناسیون در این کشور تعداد مبتلایان به کرونا به شدت کاهش خواهد یافت.

ترامپ گفت که همه‌گیری کرونا پایان خواهد یافت و ایالت‌ها بیش از 50 هزار مکان برای دریافت واکسن کرونا ایجاد کرده‌اند.

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد در صورتی که مجوز صادر شود،‌ طی ماه جاری ده‌ها میلیون دوز از واکسن فراهم خواهد شد.

وی افزود: «ما فکر می‌کنیم در بهار در موقعیتی قرار بگیریم که هیچ کسی در چند ماه گذشته فکر نمی‌کند که امکان پذیر باشد.»

آمریکا در حال حاضر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند و برزیل در رده‌های دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.

«آنتونی فائوچی»، مدیر مؤسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا اخیرا هشدار داده است در صورتی که شمار مبتلایان و تلفات کرونا در آمریکا به طور اساسی کاهش نیابد، اواسط ماه ژانویه ۲۰۲۱ زمان تاریکی برای این کشور خواهد بود. 

فائوچی در صحبت‌های خود همچنین از مردم کشورش به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی انتقاد کرد و گفت: «ما به ضوابط بهداشت عمومی که باید از آنها پیروی کنیم گوش نمی‌دهیم. بنابراین ما می‌توانیم شاهد باشیم که شرایط در اواسط ماه ژانویه (۲۰۲۱) بدتر خواهد شد.»

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار