بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳

لزوم ثبت‌نام مشمولان روش غیرمستقیم سهام عدالت در سامانه سجام

با توجه به آزاد سازی سهام عدالت در اوایل سال ۱۳۹۹ و فراهم آمدن امکان نقل و انتقال این سهام در بازار بورس، انتخاب دو روش «مستقیم» و «غیر مستقیم» توسط دولت برای سهامداران فراهم شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 09
کد خبر: ۶۹۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران با اشاره به اطلاعیه سازمان خصوصی سازی به سهامداران سهام عدالت که روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده‌اند توصیه کرد: این سهامداران در سامانه سجام (سامانه جامع اطلاعات مشتریان) ثبت نام کنند.

 

 فرزانه دهنادی به تشریح لزوم ثبت نام سجام توسط افرادی که روش «غیرمستقیم» را برای مدیریت سهام عدالت خود انتخاب کردند، پرداخت و افزود: با توجه به آزاد سازی سهام عدالت در اوایل سال ۱۳۹۹ و فراهم آمدن امکان نقل و انتقال این سهام در بازار بورس، انتخاب دو روش «مستقیم» و «غیر مستقیم» توسط دولت برای سهامداران فراهم شد.

 

نماینده وزیر مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران افزود: دسته اول سهامدارانی بودند که با انتخاب روش مستقیم، اقدام به انجام مراحل آزاد سازی از طریق مراجعه به سایت samanese.ir کرده و ضمن تکمیل مراحل آزادسازی سهام عدالت و ثبت نام در سامانه سجام، توانستند به انجام معامله در بازار بورس دسترسی داشته باشند.

 

دهنادی ادامه داد: دسته دوم، سهامدارانی بودند که هیچ اقدامی انجام نداده و درواقع روش غیر مستقیم را جهت مدیریت سهام خود انتخاب کرده و صرفا اقدام به دریافت سود سهام خود می‌کردند.

 

وی خطاب به سهامدارانی که روش «غیر مستقیم» را برگزیدند، گفت: تاکنون ضرورتی برای ثبت نام این افراد در سامانه سجام نبوده و سهامداران، سود سهام شرکت‌های سهام عدالت را دریافت می‌کردند، اما باید توجه داشته باشند که دریافت مرحله آتی سود سهام، صرفا منوط به ثبت نام در سامانه سجام و داشتن کد بورسی خواهد بود.

 

نماینده وزیر مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران از شهروندان استان تهران خواست، جهت جلوگیری از بروز مشکل در واریز سود سهام، هر چه سریعتر نسبت به دریافت کد بورسی اقدام کنند؛ از طرف دیگر ثبت نام در سامانه سجام مزایای دیگری از جمله مشارکت در تصمیم گیری‌ها و شرکت در مجامع عمومی شرکت‌های بورسی را در پی خواهد داشت.

 

دهنادی در پایان ضمن اشاره به فراخوان سازمان خصوصی سازی در این باره تاکید کرد: با توجه به مهیا شدن مقدمات لازم جهت پذیرش شرکت‌های سرمایه گذاری در بورس و معاملاتی شدن نماد اکثریت شرکت‌های سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار تهران، به منظور مشارکت سهامداران این شرکت‌ها در مدیریت شرکت‌های موصوف از جمله حضور در مجامع عمومی عادی و فوق العاده جهت بررسی عملکرد و فعالیت مدیران، بررسی تراز نامه و صورت‌های مالی، تصویب سود، انتخاب اعضای هیأت مدیره و بازرس قانونی شرکت، دریافت سود و اعمال رای در مجامع به صورت الکترونیکی، لازم است کلیه سهامداران سهام عدالت هر چه سریعتر با مراجعه به سامانه سجام به نشانی www.sejam.ir نسبت به و ثبت نام خود اقدام کنند.

 

در مجموع تعداد ۴۹ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در کشور سهامداران سهام عدالت هستند که از این تعداد حدود ۳۰ میلیون نفر از سهام داران سهام عدالت (۶۱ درصد) در کل کشور و حدود ۳.۴ میلیون نفر (۵۷ درصد) از سهام داران سهام عدالت در استان تهران، روش غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند./ ایرنا

ارسال نظر