بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

حمایت ترکیه از بازگشت آمریکا و جو بایدن به برجام

ابراهیم کالین، سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد آنکارا از بازگشت دولت جدید آمریکا به توافق هسته‌ای ایران حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 10
کد خبر: ۶۹۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم کالین، سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد آنکارا از بازگشت دولت جدید آمریکا به توافق هسته‌ای ایران حمایت می‌کند.

 

ابراهیم کالین روز پنج شنبه با بیان حمایت دولت متبوعش از بازگشت آمریکا به برجام در دوره ریاست جمهوری جو بایدن یادآور شد با توجه به ائتلاف شکل گرفته با رژیم صهیونیستی در منطقه خلیج فارس، این امر به آسانی ممکن نخواهد بود.


کالین اطمینان داد که روابط میان آنکارا و واشنگتن در دوره ریاست جمهوری بایدن مثبت پیش خواهد رفت.

 

سخنگوی دولت ترکیه افزود: بایدن کشور ترکیه و رئیس جمهور آن را به خوبی درک می‌کند، او در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما و در مقام معاون رئیس جمهور آمریکا بار‌ها به ترکیه سفر کرد. اطمینان دارم روابط دو جانبه مثبتی پیش رو داریم. مطمئنا بایدن ارزش استراتژیک و ژئوپلیتیک ترکیه را درک خواهد کرد.

 

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه تاکید کرد اختلافاتی در دیدگاه‌های دو کشور در پاره‌ای از مسائل وجود دارد با این حال آنکارا تلاش می‌کند تا این اختلافات را برطرف سازد.

 

این مقام ترک همچنین در خصوص خرید سامانه پدافند موشکی اس-۴۰۰ روسیه متذکر شد: ما بار‌ها تمایل خود برای خرید سامانه پاتریوت آمریکا اعلام کردیم، با این حال واشنگتن از فروش آن به ما خودداری می‌کند.

 

این مقام ترک تاکید کرد تحریم‌های مرتبط با خرید سامانه پدافندی روسیه ضربات گسترده‌ای را متوجه روابط آمریکا و ترکیه خواهد کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار