نماینده مجلس سنای آمریکا:بازگشت آمریکا به برجام باید در سنا رای گیری شود-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

نماینده مجلس سنای آمریکا:بازگشت آمریکا به برجام باید در سنا رای گیری شود

یک نماینده مجلس سنای آمریکا از برنامه‌های همکارانش برای منوط کردن بازگشت آمریکا به برجام به رأی‌گیری در این مجلس خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 16
کد خبر: ۷۰۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر  یک نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا سخت در تلاش است هر گونه تلاش دولت آمریکا برای بازگشت به برجام در این مجلس به رأی گذاشته شود.

«لیندسی گراهام»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا در توییتر نوشت: «سخت در تلاشیم از رأی‌گیری در مجلس سنا در خصوص هر گونه تصمیم احتمالی برای بازگشت به توافق هسته‌ای ایران (برجام) اطمینان حاصل کنیم.»

او در ادامه در خصوص تصمیم احتمالی «جو بایدن»، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا نوشته است: «بازگشت به این توافق مخرب‌ترین تصمیمی است که دولت بایدن می‌تواند از لحاظ ثبات در خاورمیانه بگیرد.»

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که دوران ۴ ساله ریاست‌جمهوری ترامپ رو به اتمام است او در تحقق این هدف ناکام مانده و ترامپ از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

«جو بایدن»، تا به حال به طور صریح و شفاف نگفته که قصد دارد آمریکا را به این توافق هسته‌ای بازگرداند. او، در عوض، با استفاده از عباراتی مبهم و تفسیرپذیر هم از بازگشت به برجام سخن گفته و هم از قصدش برای انجام مذاکراتی جهت «طولانی‌تر کردن و تقویت» این توافق هسته‌ای.

جمهوری اسلامی ایران گفته که هیچ قید و شرط و مطالبات جدیدی را برای اینکه آمریکا تعهداتش در برجام را اجرا کند نخواهد پذیرفت.

تایناک

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار