تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

نماینده مجلس سنای آمریکا:بازگشت آمریکا به برجام باید در سنا رای گیری شود

نماینده مجلس سنای آمریکا:بازگشت آمریکا به برجام  باید در سنا رای گیری شود یک نماینده مجلس سنای آمریکا از برنامه‌های همکارانش برای منوط کردن بازگشت آمریکا به برجام به رأی‌گیری در این مجلس خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 16
کد خبر: ۷۰۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر  یک نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا سخت در تلاش است هر گونه تلاش دولت آمریکا برای بازگشت به برجام در این مجلس به رأی گذاشته شود.

«لیندسی گراهام»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا در توییتر نوشت: «سخت در تلاشیم از رأی‌گیری در مجلس سنا در خصوص هر گونه تصمیم احتمالی برای بازگشت به توافق هسته‌ای ایران (برجام) اطمینان حاصل کنیم.»

او در ادامه در خصوص تصمیم احتمالی «جو بایدن»، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا نوشته است: «بازگشت به این توافق مخرب‌ترین تصمیمی است که دولت بایدن می‌تواند از لحاظ ثبات در خاورمیانه بگیرد.»

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که دوران ۴ ساله ریاست‌جمهوری ترامپ رو به اتمام است او در تحقق این هدف ناکام مانده و ترامپ از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

«جو بایدن»، تا به حال به طور صریح و شفاف نگفته که قصد دارد آمریکا را به این توافق هسته‌ای بازگرداند. او، در عوض، با استفاده از عباراتی مبهم و تفسیرپذیر هم از بازگشت به برجام سخن گفته و هم از قصدش برای انجام مذاکراتی جهت «طولانی‌تر کردن و تقویت» این توافق هسته‌ای.

جمهوری اسلامی ایران گفته که هیچ قید و شرط و مطالبات جدیدی را برای اینکه آمریکا تعهداتش در برجام را اجرا کند نخواهد پذیرفت.

تایناک

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار