نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟

شاخص 3 میلیونی در 1400 امکانپذیر است؟

شاخص 3 میلیونی در 1400 امکانپذیر است؟ لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ سیگنال‌های مثبت زیادی به بورس می‌دهد. از واگذاری ۹۵ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی در بورس تا کسری بودجه‌ای که از هم‌اکنون در دل لایحه مستتر است و پیش‌بینی می‌شود دولت آن را با بورس حبران کند. به همین دلیل بسیاری معتقدند شاخص کل رشد قابل توجهی دارد. اما آیا شاخص کل سال آینده به ۳ میلیون واحد می‌رسد؟
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر پیش‌بینی می‌شود شاخص کل بازار سهام تا پایان سال به نزدیک سقف قبلی خود یعنی 2 میلیون واحد برسد. اما دولت در لایحه بودجه اعداد و ارقامی را آورده که تحقق آنها دور از انتظار است و بسیاری معتقدند دولت می‌خواهد بخشی از کسری بودجه خود را از محل بورس تامین کند.

جز بودجه، اتفاقات سیاسی دیگری از جمله انتخابات ایران تاثیر زیادی بر بازار سهام دارد و از طرفی خوش‌بینی به گشایش‌های بین‌المللی و از بین بردن تحریم‌ها در بودجه سال آتی موج می‌زند و همین مساله سیگنال مثبتی برای رشد بورس است.

پیمان حدادی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز در رابطه با تورم و تاثیر آن بر بازار سهام گفت: تورم همیشه یکی از عوامل رشد بورس است اما تنها عامل یا موثرترین عامل نیست و برای تاثیرگذاری بر بازار سهام باید با عوامل دیگری که از این متغیر قوی‌تر هستند، همراه شود.

به گفته حدادی، اما اگر تورم با ریسک شدید سیاسی همراه باشد دیگر کسی در بازار سهام سرمایه‌گذاری نمی‌کند و تورم علاوه بر تاثیر منفی بر بازار سهام اعتماد را نیز از بین می‌برد ولی اگر ریسک سیاسی نداشته باشیم و تورم حاصل فقط برای کسری بودجه باشد می‌تواند در رشد شاخص کل بازار سهام موثر باشد.

این کارشناس در رابطه با لایحه بودجه ادامه داد: هنوز با قطعیت نمی‌توان گفت در سال آتی تورم شدید داریم چون هنوز سناریوی بازگشت به برجام، از بین رفتن تحریم‌ها و افزایش درآمد نفتی دولت محتمل است و اگر روابط دیپلماتیک بهبود پیدا کند پول‌های بلوکه شده به کشور بازمی‌گردد و در بی‌تاثیرترین حالت، قیمت دلار ثابت می‌ماند. از طرفی تورم اگر با رشد اقتصادی همراه باشد ضرری برای اقتصاد نخواهد داشت اما با شرایط حال حاضر کشور، افزایش رشد اقتصادی چندان محتمل نیست.

این کارشناس در رابطه با رشد شاخص تا محدود 3 میلیون واحدی گفت: در حال حاضر سقف شاخص کل عدد 2/4 میلیون واحد است و اگر شاخص کل بیشتر از این عدد رشد کند یعنی حباب دارد اما دو عامل می‌تواند این سقف را افزایش دهد که اولی افزایش نرخ ارز و دیگری رشد اقتصادی است. در شرایط فعلی افزایش رشد اقتصادی اصلا محتمل نیست و قیمت ارز نیز ثبات پیدا کرده است. پس نمی‌توان به رسیدن شاخص کل به محدوده 3 میلیون واحدی امیدوار بود.

تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار