واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

علاقه سازمان شانگهای (SCO) به همکاری با ایران

سازمان همکاری شانگهای (SCO) به همکاری چند جانبه با ایران که اکنون دارای مقام کشور ناظر در این سازمان می باشد، علاقمند است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 20
کد خبر: ۷۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از اسپوتنیک، ولادیمیر نوروف، دبیر کل سازمان همکاری شانگهای، امروز در یک کنفرانس خبری ضمن اعلام این مطلب افزود در حال حاضر دو طرف "دارای رویکرد های بسیار نزدیکی نسبت به تعداد زیادی از مسائل بوده و کشورهای عضو SCO به همکاری تجاری ـ اقتصادی خود با ایران گسترش بخشیده و طرح های دور و درازی را برای اجرای تاسیسات زیر ساختی در منطقه تدوین می کنند".

 

آقای نوروف تاکید کرد اعضای سازمان همکاری شانگهای معتقدند باید درباره عضویت کامل ایران در این سازمان وحدت نظر حاصل شود. مخصوصاً که تحریم های بین المللی علیه ایران لغو شده اند.

 

نوروف خاطرنشان ساخت برخورد مثبت کشورهای عضو SCO نسبت به مسئله عضویت کامل ایران در این سازمان از جمله در اعلامیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در چینگدائو ابراز شده که حمایت کامل آنها از برجام ابراز می شود.

 

سازمان همکاری های شانگهای که در سال 2001 بنیان گذاری شده ، متشکل از چین، روسیه، قزاقستان، تاجیکستان، قرقیزستان و ازبکستان و همچنین هند و پاکستان است که روز 9 ژوئن سال 2017 به عضویت کامل این سازمان در آمدند. همچنین در حال حاضر افغانستان، ایران و بلاروس دارای مقام کشورهای ناظر و آذربایجان، ارمنستان ، کامبوج، نپال، ترکیه و سری لانکا، شریک های گفتگو با سازمان همکاری شانگهای هستند.

ارسال نظر
آخرین اخبار