علاقه سازمان شانگهای (SCO) به همکاری با ایران-راهبرد معاصر
مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند

علاقه سازمان شانگهای (SCO) به همکاری با ایران

سازمان همکاری شانگهای (SCO) به همکاری چند جانبه با ایران که اکنون دارای مقام کشور ناظر در این سازمان می باشد، علاقمند است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 20
کد خبر: ۷۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از اسپوتنیک، ولادیمیر نوروف، دبیر کل سازمان همکاری شانگهای، امروز در یک کنفرانس خبری ضمن اعلام این مطلب افزود در حال حاضر دو طرف "دارای رویکرد های بسیار نزدیکی نسبت به تعداد زیادی از مسائل بوده و کشورهای عضو SCO به همکاری تجاری ـ اقتصادی خود با ایران گسترش بخشیده و طرح های دور و درازی را برای اجرای تاسیسات زیر ساختی در منطقه تدوین می کنند".

 

آقای نوروف تاکید کرد اعضای سازمان همکاری شانگهای معتقدند باید درباره عضویت کامل ایران در این سازمان وحدت نظر حاصل شود. مخصوصاً که تحریم های بین المللی علیه ایران لغو شده اند.

 

نوروف خاطرنشان ساخت برخورد مثبت کشورهای عضو SCO نسبت به مسئله عضویت کامل ایران در این سازمان از جمله در اعلامیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در چینگدائو ابراز شده که حمایت کامل آنها از برجام ابراز می شود.

 

سازمان همکاری های شانگهای که در سال 2001 بنیان گذاری شده ، متشکل از چین، روسیه، قزاقستان، تاجیکستان، قرقیزستان و ازبکستان و همچنین هند و پاکستان است که روز 9 ژوئن سال 2017 به عضویت کامل این سازمان در آمدند. همچنین در حال حاضر افغانستان، ایران و بلاروس دارای مقام کشورهای ناظر و آذربایجان، ارمنستان ، کامبوج، نپال، ترکیه و سری لانکا، شریک های گفتگو با سازمان همکاری شانگهای هستند.

ارسال نظر
آخرین اخبار