علاقه سازمان شانگهای (SCO) به همکاری با ایران-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

علاقه سازمان شانگهای (SCO) به همکاری با ایران

سازمان همکاری شانگهای (SCO) به همکاری چند جانبه با ایران که اکنون دارای مقام کشور ناظر در این سازمان می باشد، علاقمند است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 20
کد خبر: ۷۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از اسپوتنیک، ولادیمیر نوروف، دبیر کل سازمان همکاری شانگهای، امروز در یک کنفرانس خبری ضمن اعلام این مطلب افزود در حال حاضر دو طرف "دارای رویکرد های بسیار نزدیکی نسبت به تعداد زیادی از مسائل بوده و کشورهای عضو SCO به همکاری تجاری ـ اقتصادی خود با ایران گسترش بخشیده و طرح های دور و درازی را برای اجرای تاسیسات زیر ساختی در منطقه تدوین می کنند".

 

آقای نوروف تاکید کرد اعضای سازمان همکاری شانگهای معتقدند باید درباره عضویت کامل ایران در این سازمان وحدت نظر حاصل شود. مخصوصاً که تحریم های بین المللی علیه ایران لغو شده اند.

 

نوروف خاطرنشان ساخت برخورد مثبت کشورهای عضو SCO نسبت به مسئله عضویت کامل ایران در این سازمان از جمله در اعلامیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در چینگدائو ابراز شده که حمایت کامل آنها از برجام ابراز می شود.

 

سازمان همکاری های شانگهای که در سال 2001 بنیان گذاری شده ، متشکل از چین، روسیه، قزاقستان، تاجیکستان، قرقیزستان و ازبکستان و همچنین هند و پاکستان است که روز 9 ژوئن سال 2017 به عضویت کامل این سازمان در آمدند. همچنین در حال حاضر افغانستان، ایران و بلاروس دارای مقام کشورهای ناظر و آذربایجان، ارمنستان ، کامبوج، نپال، ترکیه و سری لانکا، شریک های گفتگو با سازمان همکاری شانگهای هستند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار