پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

نخست‌وزیر ارمنستان: تنها راه صلح گفت‌وگو است

نخست‌وزیر ارمنستان: تنها راه صلح گفت‌وگو است نخست‌وزیر ارمنستان که این روز‌ها از سوی آذربایجان متهم به آغاز تنش نظامی است، گفت که گفت‌وگو با هدف دست‌یابی به صلح تنها راه پایان دادن به نزاع است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۲۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 17
کد خبر: ۵۰۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر «نیکول پاشینیان»، نخست‌وزیر ارمنستان در واکنش به تنش نظامی اخیر بین این کشور و جمهوری آذربایجان در منطقه مرزی «تووز»، خواستار گفت‌وگو برای پایان دادن به این تنش شد.

او امروز در نشست «شورای اقتصادی اتحادیه منطقه اقتصادی اوراسیا» در «مینسک» گفت:‌ «راه حل نظامی برای تنش وجود ندارد و گزینه‌ای جایگزین برای گفت‌وگوهای صلح [با آذربایجان] نیست؛ گفت‌وگوهایی که به نفع همه ملت‌های منطقه ماست».

این اظهارات نخست‌وزیر ارمنستان در حالی است که وزارت دفاع آذربایجان، نیروهای ارمنی را به نقض آتش‌بس متهم کرده و گفته است که درگیری اخیر با حمله نیروهای نظامی ارمنستان به منطقه مرزی «تووز» آغاز شد و نیروهای آذربایجانی مجبور به واکنش شدند.

تنش نظامی بین باکو و ایروان یکشنبه این هفته آغاز شد و منجر به کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای دو طرف شد. هم‌اکنون تنش‌ها بین دو کشور کاهش یافته و در مناطق مرزی درگیر آرامش نسبی حاکم است.

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران با دعوت از دو طرف به آرامش، از آمادگی خو برای میانجیگری جهت حل مناقشه بین آذربایجان و ارمنستان و حل بحران «قره باغ کوهستانی» خبر داده است.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار