حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد

واکنش پوتین به خروج آمریکا از INF/ این اقدام منجر به رقابت جدید تسلیحات اتمی می شود

واکنش پوتین به خروج آمریکا از INF/ این اقدام منجر به رقابت جدید تسلیحات اتمی می شود رئیس جمهوری روسیه می‌گوید، خروج آمریکا از پیمان نیروهای اتمی میان برد یا INF یک اشتباه بزرگ بود که به خطر یک رقابت جدید تسلیحات اتمی می‌انجامد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 26
کد خبر: ۶۴۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در اوت ۲۰۱۹ آمریکا از پیمان نیروهای اتمی میان برد خارج شد و علت آن را نقض ادعایی مفاد این توافق دانست.

حال، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه می‌گوید که این اقدام از سوی دولت واشنگتن یک اشتباه بزرگ و فاحش است که به خطر از سرگیری رقابت تسلیحات اتمی منجر می‌شود.

وی افزود: ما خروج آمریکا از پیمان INF را که در نتیجه توقف عملکرد آن است، یک اشتباه جدی می‌دانیم که خطر از سرگیری و تجدید یک رقابت تسلیحات موشکی و تقابل بالقوه و لغزش به سوی یک تنش بدون کنترل را افزایش می‌دهد.

به گفته رئیس جمهوری روسیه، این پیمان که واشنگتن در ۲۰۱۹ از آن خارج شد یک مولفه کلیدی در ساختار امنیتی جهانی بود و به دلیل تنش بین ناتو و روسیه، تهدیدهای ناشی از عدم وجود آن در اروپا آشکار است.

وی افزود:‌ این پیمان نقش ویژه‌ای در حفظ پیش بینی و مهار در بخش مربوط به موشک در سراسر اروپا داشت.

مسکو همچنین اعلام کرده که روسیه آماده انجام اقدامات لازم برای کاهش تاثیر ناشی از متوقف شدن این پیمان است.

در فوریه ۲۰۱۹، واشنگتن اعلام کرد که یک اعلامیه شش ماهه مبنی بر خروج از این پیمان می‌دهد؛ این توافق در ۱۹۸۷ با هدف ممنوعیت موثر تمامی موشکی‌های میان برد و کوتاه برد بالستیک، موشک‌های کروز و پرتابه‌ها بین روسیه و آمریکا امضا شد.

یکی از دلایل ذکر شده برای تصمیم ایالات متحده در خروج از این پیمان، ناکامی روسیه در بازگشت به انطباق کامل و تأیید شده از طریق انهدام سیستم موشکی غیر منطبق موشکی اعلام شد.

در اوت همان سال، آمریکا به صورت یکجانبه از این پیمان خارج شد و اعلام کرد، مسکو به شخصه مسئول متوقف شدن این پیمان است.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار