طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟ از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز انتقاد شدید وزیر جنگ اسبق اسرائیل از نتانیاهو المیادین: دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به زودی آغاز می‌شود

اختلال جهانی تلگرام

پیام‌رسان تلگرام در برخی از نواحی اروپا و خاورمیانه با اختلال مواجه شده است و کاربران قادر به اتصال به شبکه، ارسال و دریافت پیام نیستند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 16
کد خبر: ۷۰۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر کاربران تلگرام امروز با اختلال در دسترسی به این پیام‌رسان مواجه شدند. تلگرام در ساعت ۱۷ امروز چهارشنبه در حساب توییتری خود نوشت: برخی از کاربران ما به‌خصوص در اروپا و خاورمیانه با مشکل ارتباطی مواجه شده‌اند. ما در حال تلاش هستیم تا ارتباط این کاربران را مجددا برقرار کنیم. لطفا صبور باشید و به دلیل این مشکل از کاربران عذر می‌خواهیم.

تلگرام همچنین پس از این توییت،‌ در تکمیل اعلام کرد: نیمی از کاربران ما که از مشکل ارتباطات متاثر شده بودند، اکنون آنلاین هستند (بیشتر در نواحی اروپای شرقی و برخی از نواحی خاورمیانه). در تلاشیم تا باقی کاربران را هم متصل کنیم.

به نقل از گجت، تلگرام آخرین سرویسی است که در یک هفته گذشته با اختلال مواجه شده و پیش از این، یوتیوب، جیمیل و سایر سرویس‌های گوگل و نتفلیکس هم با اختلال مواجه شده بودند و این دومین بار در ماه دسامبر است که تلگرام دچار اختلال شده است. هنوز مشخص نشده مشکل ارتباطی تلگرام به چه دلیل رخ داده، اما حدود هزار نفر از کاربران، در ۳۰ دقیقه اعتراض خود را نسبت به این موضوع اعلام کردند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار