هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف

واکنش حسن روحانی به دستور مهم رهبر انقلاب به سه قوه

واکنش حسن روحانی به دستور مهم رهبر انقلاب به سه قوه رئیس جمهور با بیان اینکه وظیفه ما بی اثر کردن و شکستن تحریم هاست گفت: تاخیر یک ساعته در این مسیر برای دولت مجاز نیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 17
کد خبر: ۷۰۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی در بخشی از سخنان خود صبح در مراسم بهره برداری رسمی از ۹۹ پروژه ملی وزارت کشور در حوزه عمران و مدیریت شهری با اشاره به توصیه رو گذشته رهبری مبنی بر لزوم وحدت ملی و تلاش قوای سه گانه گفت: اگر یک روز از عمر قوا بگذرد و سخنی گفته شود که شکاف بین مردم را افزایش دهد، خلاف شرع، قانون و توصیه رهبری است. زیرا وحدت ملی است که قدرت ملی را می سازد و دیگران را وادار می کند که در برابر حقوق مردم ما تعظیم کنند.

 

وی ادامه داد: مقاومت سه ساله مردم ایران دولت جدید آمریکا را وادار می کند که به تعهدات خود بازگردد و تحریم ها شکسته شود. وظیفه اول ما هم این است که تحریم ها را بی اثر کرده و آن را بشکنیم. یک ساعت هم نباید در این زمینه تاخیر ایجاد شود. دولت باید همه توان خود را برای شکسته شدن تحریم ها بکار گیرد و تاخیر یک ساعته برای دولت مجاز نیست.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار