کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

نماینده کنگره آمریکا:سیاست فشار حداکثری علیه ایران «شکست نمایانی» خورد

نمایند ایالت مینسوتای مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای گفت که سیاست «سیاست فشار حداکثری» دولت دونالد ترامپ علیه ایران «شکست نمایانی» خورد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 19
کد خبر: ۷۰۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر «ایلهان عمر» نماینده دموکرات ایالت مینسوتای آمریکا در مصاحبه‌ای گفت که سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران با شکست نمایانی مواجه شد.

وی که در مصاحبه با پایگاه «Responsible Statecraft»‌ صحبت می‌کرد، درباره سیاست فشار حداکثری دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفت: «به عنوان یک راهبرد، این یک شکست نمایان بود. این راهبرد نتوانست هیچ کاری برای آوردن ایران به پای میز مذاکره انجام دهد.در واقع ایران در حال حاضر 12 برابر بیشتر اورانیوم غنی شده نسبت به محدوده‌ای که توافق مشخص کرده،‌ دارد.»

ایلهان عمر در ادامه گفت که راهبرد فشار حداکثری باعث افزایش خصومت نسبت به آمریکا شده و دستیابی به توافقی دیگر با ایران را مشکلتر کرده است.

نماینده ایالت مینسوتا درباره جنبه‌های انسانی سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران گفت که این سیاست «به معنای واقعی کلمه در حال کشتن انسان‌های بیگناه است.»

وی اضافه کرد: «مردم ایران به خصوص زنان فقیر و کودکان در حال رنج بردن هستند. در دوران همه‌گیری، آنها با کمبودهای سرسام‌آوری در زمینه دارو مواجه بوده و نتوانستند نیازهای اولیه خود را تامین کنند.»

ایلهان عمر در ادامه این مصاحبه درباره آغاز به کار دولت «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب آمریکا و احتمال بازگشت واشنگتن به توافق هسته‌ای با ایران گفت: «ما باید هر چیزی که در توان داریم انجام دهیم تا ایران را به میز مذاکره بازگردانده و به توافقی برسیم. این نه تنها به معنای تسکین برای مردم ایران بوده بلکه جلوگیری از یک مسابقه تسلیحات هسته‌ای در خاورمیانه بوده که آمریکا و تمام جهان را تهدید می‌کند.»

ایلهان عمر گفت: «من رئیس جمهور منتخب آمریکا و "جواد ظریف" رئیس مذاکره کننده ایران درباره برجام را تشویق می‌کنم که تمایل خود را برای تعامل در این باره نشان دهند.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر