اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

ترامپ خطاب به جمهوری‌خواهان:مبارزه کنید تا پیروزی بزرگتان دزدیده نشود/ احمق‌های ضعیف نباشید

ترامپ خطاب به جمهوری‌خواهان:مبارزه کنید تا پیروزی بزرگتان دزدیده نشود/ احمق‌های ضعیف نباشید رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر با ادعای پیروزی در انتخابات از جمهوری‌خواهان خواست برای پس گرفتن این پیروزی مبارزه کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 19
کد خبر: ۷۱۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ» در جدیدترین توییت خود بار دیگر مدعی پیروزی در انتخابات با فاصله زیاد شد و از جمهوری‌خواهان خواست کنار او قرار بگیرند.

رئیس‌جمهور آمریکا در این خصوص در اشاره به خبری از «نیویورک پست» که مصاحبه «جو بایدن» را با «استفن گولبرت» به دلیل اشاره نکردن به مسائلی مثل تحقیقات از پسر بایدن، شوخی توصیف کرده بود، نوشت: او انتخابات را نبرد. او در همه شش ایالت کلیدی با فاصله زیاد بازنده شد. بعد آن‌‌ها صدها هزار رای را در هر یک از این ایالت‌ها دور ریختند و دستشان رو شد.

ترامپ در ادامه ادعاهای انتخاباتی خود که نتوانسته آن‌ها را ثابت کند، افزود: حالا سیاستمداران جمهوری‌خواه باید مبارزه کنند تا پیروزی بزرگشان دزدیده نشود. احمق‌های ضعیف نباشید!

توییتر این پیام ترامپ را نشان‌دار کرد و هشدار داد منابع مختلف نظر متفاوتی را نسبت به این انتخابات ارائه کرده‌اند.

 

 

رئیس‌جمهور آمریکا پیشتر با انتشار پیامی در توئیتر از برپایی اعتراضات «بزرگ» در ششم ژانویه (۱۷ دی ماه) در واشنگتن دی‌.سی، پایتخت ایالات متحده خبر داده بود.

ترامپ در پیام توئیتری خود با اشاره به گزارشی که «پیتر ناوارو» یکی از مشاوران ارشدش در مجله «واشنگتن اگزمینر» درباره وقوع تقلب در انتخابات منتشر کرده، مدعی شد که غیرممکن است در انتخابات شکست خورده باشد.

رئیس‌جمهور آمریکا در این پیام نوشت: «پیتر ناوارو گزارش ۳۶ صفحه‌ای را منتشر کرده که [عنوان می‌کند] ادعای تقلب در انتخابات برای پیروزی ترامپ "بیش‌ از اندازه کافی" است. طبق آمار شکست [من] در انتخابات غیر‌ممکن است. اعتراضات بزرگی در [واشنگتن] دی‌.سی در روز ششم ژانویه در راه است. آنجا باشید، (اعتراضات ما) شدید خواهد بود».

ششم ژانویه مصادف با هفدهم دی ماه روزی است که اعضای کنگره برای تایید آرای الکترال کالج و پیروزی جو بایدن، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا دور هم جمع خواهند شد.

علی‌رغم تأیید پیروزی بایدن در انتخابات با کسب ۳۰۶ رأی الکترال بعد از بر‌گزاری جلسه رأی‌گیری‌ در سراسر ایالات متحده، ترامپ همچنان از پذیرش شکست امتناع کرد.

ترامپ بعد از آنکه الکترال کالج یا مجمع گزینندگان ایالات متحده، بایدن را رسماً به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب کردند با انتشار پیامی در توئیتر باز هم ادعای تقلب در انتخابات را مطرح کرد.

تیم رئیس‌جمهور آمریکا شکایت‌هایی را در چند ایالت علیه آنچه به گفته آنها تخلف‌ها و تقلب‌های انتخاباتی بوده مطرح کردند اما این شکایت‌ها در چند ایالت رد شدند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار