همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری
آیت‌الله خاتمی در خطبه های نمازجمعه تهران؛

رونق تولید با کاغذبازی‌های اداری محقق نمی‌شود

امام جمعه موقت تهران با تأکید بر اینکه مبارزه با فساد و قاچاق بخشی از امنیت اقتصادی است، تصریح کرد: برای رونق تولید باید کار را آسان کرد و باید کاغذبازی اداری کنار گذاشته شود چون با این کاغذبازی رونق تولید محقق نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 22
کد خبر: ۷۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سیداحمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه امروز (2 فروردین) با بیان اینکه سال‌های عمر فرصت‌های مغتنم الهی است، گفت: معنای نو شدن سال این است که خداوند به ما فرصت می‌دهد از این مدت عمر برای ابدیت‌مان توشه برگیریم.

 

وی افزود: قرآن کریم می‌گوید نگاه‌تان به بهار هدفمند باشد و بهار را آیتی از معاد می‌داند.

 

امام جمعه موقت تهران در خطبه دوم نماز جمعه امروز تهران با تأکید بر اینکه سال نو از راه رسید و سال قبل به سرعت گذشت خاطرنشان کرد: امسال هم به سرعت خواهد گذشت و خوشا به حال آنان که توشه بایسته‌شان را از این سال‌ها بگیرند.

 

آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه فضای کشور، فضای بسیار شادی است، اظهار داشت: امیدواریم همیشه همین شادی را شاهد باشیم.

 

وی با اشاره به میلاد امیرالمؤمنین (ع) با بیان اینکه ما با افتخار سرمان را بالا می‌گیریم و می‌گوییم مولای ما علی (ع)، گفت: شیعه و سنی علی (ع) را دوست دارند و نویسنده مسیحی چند جلد کتاب می‌نویسد و در آن ایشان را معرفی می‌کند.

 

امام جمعه موقت تهران ضمن بیان اینکه حوزه‌های علمیه تا 22 فروردین برای آنهایی که می‌خواهند در حوزه علمیه سخنگوی اسلام شوند، درهای خود را باز کرده‌اند اظهار داشت: از همه عزیزانی چون اورژانس، بیمارستان ها، پلیس، ‌آتش‌نشانی، صدا و سیما و همه نهادهایی که در ایام نوروز در خدمت مردم هستند تشکر می‌کنم.

 

وی ضمن تاکید بر رعایت نکات ایمنی توسط رانندگان به منظور کاهش حوادث جاده ای تصریح کرد: هر آمار تصادفی که می‌شنویم بر جانمان احساس ناراحتی داریم.

 

آیت‌الله خاتمی همچنین با اشاره به اینکه حادثه سیل در استان‌های شمالی کشور، اظهار داشت: مسئولان مشغول خدمت و رفع مشکل سیل‌زدگان هستند و همه باید دست به دست هم دهیم تا مشکلات رفع شود.

 

وی با بیان اینکه رهبر انقلاب از سال 73 نامگذاری سال‌ها را شروع کرده‌اند و این نامگذاری تدبیر بسیار حکیمانه است و تشریفاتی و شعاری نیست، اظهار داشت: برای نامگذاری‌ها کار کارشناسی شده و نیاز کشور در نظر گرفته شده و این اسامی نقشه راه سال است.

 

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه سال‌هاست رهبر انقلاب مشکل اصلی کشور را در حوزه اقتصاد تشخیص داده اند، تصریح کرد: هر سال شعبه ای از شعب اقتصاد مقاومتی را نامگذاری می کنند و امسال هم رونق تولید را مطرح کردند که از ارکان اصلی اقتصاد مقاومتی است.

 

آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه رسانه‌ها در عرصه رونق تولید فرهنگ‌سازی کنند، گفت: رسانه های شنیداری،‌دیاری،‌مکتوب و فضای مجازی ،صدا و سیما و به خصوص سیما می‌توانند نقش کلیدی در زمینه فرهنگ‌سازی در مورد رونق تولید را ایفا کنند.

 

وی در اشاره به نکات پیرامون مسأله رونق تولید با تأکید بر اینکه اگر تولید مرغوب باشد نیاز به تبلیغ ندارد، اظهار داشت: به خصوص در صادرات باید تولید مرغوب باشد تا قدرت رقابت با سایر رکالاها را داشته باشد.

 

امام جمعه موقت تهران با تأکید بر اینکه مبارزه با فساد و قاچاق بخشی از امنیت اقتصادی است، تصریح کرد: برای رونق تولید باید امنیت اقتصادی شکل گیرد و باید کار را آسان کرد و باید کاغذبازی اداری کنار گذاشته شود چون با این کاغذبازی رونق اقتصادی محقق نمی‌شود پس باید در عرصه قانونگذاری و اجرا تلاش کنند تا سد راه رونق تولید برداشته شود.

 

آیت‌الله خاتمی افزود: برای بیشتر شدن رونق اقتصادی باید از واردات بی‌رویه نیز جلوگیری شود و این امر ضروری است.

 

وی با تأکید بر اینکه فرمایشات رهبر انقلاب در ابتدای سال سند بالادستی است، تصریح کرد: قانون‌گذاران و مجریان باید درصدد اجرایی و عملیاتی کردن این فرمایشات برآیند تا در حد شعار باقی نماند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار