نحوه پرداخت وام بدون ضامن سهام عدالت ۹۹/ چه کسانی می‌توانند وام سهام عدالت بگیرند؟-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

نحوه پرداخت وام بدون ضامن سهام عدالت ۹۹/ چه کسانی می‌توانند وام سهام عدالت بگیرند؟

وام سهام عدالت از فردا اول آذر ماه به متقاضیان وام سهام عدالت پرداخت می‌شود. با ما همراه باشید با جزئیات بیشتر از نحوه پرداخت وام بدون ضامن سهام عدالت؛ سود وام سهام عدالت و نحوه ثبت نام وام سهام عدالت بدون ضامن. آخرین اخبار سهام عدالت امروز یکشنبه ۳۰ آذر را نیز برایتان آورده اسم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 20
کد خبر: ۷۱۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وام سهام عدالت از فردا دوشنبه اول آذرماه در برخی از بانک های کشور به سهامداران متقاضی وام سهام عدالت پرداخت می شود. وام سهام عدالت بدون ضامن 99 از جمله سیاست های حمایتی دولت در دوران اوج تورم و شرایط سخت کرونایی است. وام سهام عدالت با توجه افزایش قیمت سهام عدالت در بورس نیازی به ضامن ندارد و متقاضیان حداکثر 50 درصد ارزش اسمی سهام عدالت پرداخت می شود. در ادامه جزئیات بیشتر از نحوه دریافت وام سهام عدالت بدون ضامن؛ شرایط وام سهام عدالت چیست و اینکه کدام بانک های وام سهام عدالت پرداخت می کنند سود وام سهام عدالت چقدر است و بازپرداخت وام سهم عدالت چقدر است را برایتان توضیح دادیم.

 

پرداخت وام سهام عدالت در دستور کار قرار گرفته است و سهامداران سهام عدالت می توانند 50 درصد مبلغ ارزش سهام عدالت خود را وام سهام عدالت بگیرند. در ادامه نحوه پرداخت وام سهام عدالت را توضیح دادیم. وام سهام عدالت بدون سود نیست و لازم است قبل از دریافت آن از از میزان وام سهام عدالت سود وام سهام عدالت شرایط دریافت وام سهام عدالت مبلغ وام سهام عدالت و سایر اطلاعات ضروری آگاهی کامل داشته باشید. گرفتن وام سهام عدالت بدون ضامن کار دشواری نیست و بانک ها در کنار مردم اخد وام سهام عدالت را تسهیل می کنند. فقط کافیست با آگاهی کامل برای ثبت نام وام سهام عدالت بدون ضامن 99 وارد پروسه ثبت نام وام سهام عدالت شوید.

 

۳۰ میلیون از مشمولان سهام عدالت که روش غیر مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده اند، می‌توانند از ابتدای ماه آینده از بانک‌های دولتی وام خرد دریافت و یا اقدام به خرید کالا کنند.

 

وام سهام عدالت به چه کسانی پرداخت می شود؟

 

طبق اعلام قبلی معاون شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، ۳۰ میلیون از مشمولان سهام عدالت که روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده‌اند می‌توانند از ابتدای ماه آینده از بانک‌های دولتی وام خرد دریافت یا اقدام به خرید کالا کنند.

 

ارزش وام سهام عدالت چقدر است؟

 

با توجه به ارزش ۱۳ میلیونی سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی دارندگان این برگه‌های سهام عدالت تا ۶.۵ میلیون تومان می‌توانند وام دریافت کنند. این مبلغ برای دارندگان سهام عدالت یک میلیون تومانی به حدود ۱۳ میلیون تومان می‌رسد.

 

 

سهام عدالت

 

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی درباره چگونگی استفاده از کارت‌های اعتباری سهام عدالت گفت: این کارت‌ها به مانند کارت‌های اعتباری است که دولت به کارمندان خود برای خرید کالا ارایه می‌کند، اما تفاوت آن با کارت‌های اعتباری خرید کالا این است که دارندگان این نوع کارت‌ها می‌توانند به جای خرید کالا درخواست وام خرد از بانک‌ها کنند.

 

کدام بانک ها وام سهام عدالت می دهند؟

 

وی با بیان اینکه ۵ بانک دولتی و نیمه دولتی، چون بانک ملی، پست بانک، ملت، صادرات و تجارت در ارایه کارت اعتباری به مشمولان سهام عدالت اعلام آمادگی کرده اند، اظهارداشت: البته برخی بانک‌های خصوصی نیز برای پرداخت وام خرد از طریق کارت‌های اعتباری سهام عدالت پای کار آمده اند.

 

جزییات وام سهام عدالت بانک صادرات

 

سود وام سهام عدالت/ ضامن وام سهام عدالت

 

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی، مکانیزم پرداخت وام خرد توسط بانک‌ها به دارندگان کارت اعتباری سهام عدالت را با سود ۱۸درصدی البته بدون ضامن عنوان کرد و گفت: مزیت دریافت چنین وامی این است که سهام شخص به جای ضامن وام وثیقه می‌شود و متقاضی دیگر نیازی به ضامن ندارد.

 

ماهیار، اضافه کرد: کارت‌های اعتباری سهام عدالت برای سهام دارانی است که روش غیر مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده اند و تعداد آن‌ها حدودا ۳۰ میلیون نفر برآورد شده است. معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی، در ادامه افزود: این فرایند به صورت تمام الکترونیک از مبدا بانک‌های عامل تا مقصد که شرکت سپرده گذاری و بازار سرمایه هستند، خواهد بود.

 

مراحل دریافت وام سهام عدالت

 

وی افزود: افرادی که روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده اند، باید سجامی باشد و بعد از احراز هویت در اپلیکیشن‌های مربوط به بانک‌های عامل و پس از اینکه شرکت سپرده گذاری سجامی بودن فرد را برای بانک تایید کرد، می‌تواند دارایی خود را مشاهده کند و متوجه شود چقدر دارایی سهام عدالت دارد و متناسب با آن، فرم مربوطه را داخل سیستم بانک پر کند. وی افزود: در واقع فرد بدون نیاز به مراجعه حضوری متوجه می‌شود که می‌تواند تا چه میزان تسهیلات دریافت کند.

 

چگونگی دریافت کارت اعتباری سهام عدالت

 

این مقام مسئول درباره چگونگی دریافت کارت اعتباری سهام عدالت، گفت: برخی بانک‌ها سرویس اپلیکشن لازم را برای ورود اینترنی مشمولان پیاده سازی کرده اند که آن‌ها برای استفاده از مزایای این طرح می‌توانند از این طریق اقدام به دریافت وام کنند، برخی دیگر از بانک‌ها قرار است از طریق کارت‌های بانکی که در دست مردم استفاده کنند.

 

معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی درباره میزان تسهیلاتی که از سوی بانک‌ها اعطا می‌شود، گفت: برخی بانک‌ها ۶۰ درصد ارزش روز دارایی فرد و برخی تا ۱۰۰ درصد هم برای اعطای تسهیلات پیش بینی کرده اند که مکانیزم آن بستگی به بانک عامل دارد. در نهایت درخواست فرد به شرکت سپرده گذاری مرکزی ارسال می‌شود.

 

ماهیار گفت: این درخواست‌ها به صورت تجمعی بوده و بحث توثیق مکانیزه اتفاق می‌افتد و بعد از آن شرکت به بانک اعلام می‌کند که سهام فرد توثیق شد و بانک می‌تواند به سهامدار اعتبار دهد. به گفته وی، برخی از بانک‌ها در نظر دارند این مبلغ را در قالب شارژ کردن کارت عادی مشتریان، برخی کارت خرید و برخی از طریق روش‌های نوین پرداخت شارژ کنند.

 

نرخ سود وام سهام عدالت چقدر است؟

 

 بانک‌ها معادل ۵۰ درصد ارزش روز سهام عدالت را بابت وام با نرخ سود ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت سه ساله پرداخت می‌کنند.

 

مبلغ وام سهام عدالت چقدر است؟

 

با توجه به ارزش 13 میلیونی سهام عدالت 500 هزار تومانی دارندگان این برگه‌های سهام عدالت تا 6.5 میلیون تومان می‌توانند وام دریافت کنند. این مبلغ برای دارندگان سهام عدالت یک میلیون تومانی به حدود 13 میلیون تومان می‌رسد.

 

 

مشمولان باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟

 

مشمول سهام عدالت که روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده است، باید سجامی باشد و بعد از احراز هویت در اپلیکیشن های مربوط به بانک های عامل و پس از اینکه شرکت سپرده گذاری سجامی بودن فرد را برای بانک تایید کرد، می تواند دارایی خود را مشاهده کند و متوجه شود چقدر دارایی سهام عدالت دارد و متناسب با آن، فرم مربوطه را داخل سیستم بانک پر کند. فرآیند کاملا به صورت الکترونیکی است و متقاضیان می‌توانند درخواست خود را از طریق اپلیکیشن‌های بانکی ارائه دهند.

 

در این راستا، شایعاتی مبنی بر اختصاص وام  با ۵۰ درصد از ارزش روز سهام عدالت با نرخ سود ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت سه ساله برای سهامداران روش غیر مستقیم سهام عدالت منتشر شده است که از سوی شرکت سپرده گذاری مرکزی تکذیب شد.

 

کارت اعتباری سهام عدالت کی تحویل سهامداران می‌شوند؟ / فیلم

 

 

ساز و کار وثیقه گذاری سهام عدالت در بانک‌ها

 

معمارنژاد افزود: بانک‌های تجاری کشور از جمله ملی، سپه، صادرات، تجارت و ملت آمادگی دارند در صورتی که افراد نیاز مالی کوتاه مدت دارند از طریق وثیقه گیری سهام عدالت، نیاز مالی کوتاه مدت مالی مردم را تأمین کنند تا مردم مجبور نشوند سهام عدالت شأن را بفروشند.

 

وی به سازوکار وثیقه گذاری سهام عدالت در بانک‌ها اشاره کرد و ادامه داد: مبنای کار به صورت کارت اعتباری مرابحه است که این موضوع مطابق با سیاست شورای پول و اعتبار و دستور العمل بانک ‌مرکزی است.

 

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد گفت: همه بانک‌ها توافق کردند که حداقل ۵۰ درصد ارزش روز سهام عدالت آزاد شده را به عنوان وثیقه بپذیرند و تسهیلات بدهند. زمان بازپرداخت نیز به صورت سه ساله با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار یعنی ۱۸ درصد است.

 

مراحل ثبت نام وام سهام عدالت کدام بانک ها غیرحضوری و الکترونیکی است؟

 

وی افزود: برخی از بانک‌ها فرایند را به صورت کاملاً الکترونیکی آماده کرده‌اند و برخی نیز در حال آماده سازی هستند؛ سامانه بانک ملی کاملاً آماده است و نیاز به مراجعه حضوری به هیچ وجه نیست. بانک ملت هم این اقدام را انجام داده و به زودی جزئیات آن اعلام خواهد شد.

 

بانک صادرات، سپه و تجارت هم در حال آماده کردن زیرساختها هستند تا مردم برای دریافت این وام، نیاز به مراجعه حضوری به شعب بانک نداشته باشند.

 

معمارنژاد گفت: در سامانه بانک ملی هم احراز هویت و هم ثبت درخواست و پرداخت به شیوه الکترونیکی انجام می‌شود.

 

وی درباره وضعیت فروش سهام کسانی که درخواست فروش سهام عدالت خود را ثبت کرده اند، گفت: بر اساس آخرین آمار ۹۶ درصد از کسانی که درخواست فروش سهام عدالت خود را ارائه کردند وجوه را دریافت کرده‌اند و تنها ۴ درصد در شرایط تجمیع و فروش سهام عدالت قرار دارند، و اگرنه بانک‌ها و کارگزاری‌ها وجوه ۹۶ درصد سهام فروخته شده را فروخته اند.

 

جزئیات پرداخت وام با وثیقه سهام عدالت / سود ۱۸درصد؛ عودت 3 ساله

 

خبر خوش کوتاه مدت سهام عدالت / سود صفر درصد در صورت تسویه یکماهه

 

محمدرضا حسین زاده مدیرعامل بانک ملی هم در این نشست خبری اظهار کرد: فلسفه کارت اعتباری این است که در ابتدا وام تلقی نشود؛ از اولین تراکنش یک ماه فرصت دارد تسویه کند اگر تسویه کرد یک ریال هم به بانک به عنوان بهره نیاز نیست بدهد و بلافاصله از ماه بعد دوباره می‌تواند این کار را انجام دهد.

 

وی افزود: اما اگر این زمان‌ گذشت و تسویه نکرد این مبلغ تبدیل به وام شده و دیگر باید بهره ۱۸ درصدی پرداخت شود.

 

حسین زاده گفت: دارندگان سهام عدالت برای دریافت این وام باید به همان بانکی مراجعه کنند که آنجا حساب دارند و شماره شبایشان را معرفی کرده‌اند.

 

ارزش سهام عدالت یک میلیونی و 500 هزار تومانی در سامانه استعلام| امروز یکشنبه 30 آذر ۹۹

 

 ارزش سهام عدالت 500 هزار تومانی به 13 میلیون 100 هزار تومان رسید که ارزش 60 درصد سهام قابل معامله آن 7 میلیون و 800 هزار تومان و ارزش 30 درصد سهام قابل فروش 3 میلیون و 900 هزار تومان می شود.

 

همچنین ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی هم به نزدیک 26 میلیون تومان رسیده است که ارزش 60 درصد قابل فروش ا« 15 میلیون تومان و ارزش 30 درصد فروش آن 7 میلیون و 500 هزار تومان است.

 

ارزش سهام عدالت

 

آغاز پرداخت وام سهام عدالت از فردا / وام سهام عدالت چقدر است؟

 

از هفته آینده بانک‌ها معادل ۵۰ درصد ارزش روز سهام عدالت را بابت وام با نرخ سود ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت سه ساله پرداخت می‌کنند. با توجه به ارزش 13 میلیونی سهام عدالت 500 هزار تومانی دارندگان این برگه‌های سهام عدالت تا 6.5 میلیون تومان می‌توانند وام دریافت کنند. این مبلغ برای دارندگان سهام عدالت یک میلیون تومانی به حدود 13 میلیون تومان می‌رسد.

 

19 آذر ماه امسال معاون شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفته بود: ۳۰ میلیون از مشمولان سهام عدالت که روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده‌اند می‌توانند از ابتدای ماه آینده از بانک‌های دولتی وام خرد دریافت یا اقدام به خرید کالا کنند.

 

علیرضا ماهیار با بیان اینکه پنج بانک دولتی و نیمه دولتی، چون بانک ملی، پست بانک، ملت، صادرات و تجارت در ارایه کارت اعتباری به مشمولان سهام عدالت اعلام آمادگی کرده‌اند، اظهار کرد: البته برخی بانک‌های خصوصی نیز برای پرداخت وام خرد از طریق کارت‌های اعتباری سهام عدالت پای کار آمده‌اند.

 

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی، مکانیزم پرداخت وام خرد توسط بانک‌ها به دارندگان کارت اعتباری سهام عدالت را با سود ۱۸ درصدی البته بدون ضامن عنوان کرد و گفت: مزیت دریافت چنین وامی این است که سهام شخص به جای ضامن وام وثیقه می‌شود و متقاضی دیگر نیازی به ضامن ندارد.

قیمت روز سهام عدالت

 

در همین مورد مرداد ماه امسال یکی از معاونان وزیر اقتصاد اعلام کرده بود: با توجه به شیوع ویروس کرونا شرایط درخواست مشتریان بانکی برای دریافت کارت اعتباری کاملا غیرحضوری است و سهامداران عدالت به هیچ وجه نباید به بانک مراجعه کنند.

 

وضعیت پرتفوی سهام عدالت در 30 آذر ماه

 

 امروز یکشنبه (30 آذرماه) شاخص کل بورس با رشد ۳۱ هزار واحدی وارد کانال یک میلیون و ۴۴۴ هزار واحدی شد.


شما مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان می‌توانید هر روز نوسانات شرکت‌های بورسی زیر مجموعه سهام عدالت را در قالب جدول تنظیم شده مشاهده کنید.

 

نام شرکت سهامی

قیمت هر سهم در معاملات

۲۹ آذر ماه برحسب ریال

قیمت هر سهم در معاملات

۲۶ آذر ماه برحسب ریال

 فارس(صنایع‌ پتروشیمی خلیج فارس) 

۱۳,۰۵۰ ۱۲,۶۶۰

شگويا (پتروشیمی‌شهید تندگویان)

۱۱,۷۵۵ ۱۱,۲۷۹

شاوان (پالایش نفت لاوان)

۱۰۲,۲۰۰ ۱۰۱,۷۲۸

دانا (بیمه دانا) 

۹,۹۳۰ ۹,۶۴۰

بنيرو (شرکت نیرو ترانس) 

۵۸,۹۹۰ ۵۸,۹۹۰

رمپنا (شرکت مپنا) 

۱۹,۶۴۰ ۱۹,۶۴۰

اخابر(مخابرات ایران)  

۱۵,۳۴۰ ۱۵,۳۴۰

کگل (شرکت گل گهر) 

۱۸,۶۴۰ ۱۸,۰۹۰

حکشتی‌ (کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران)

۲۷,۵۱۰ ۲۶,۹۴۰

فولاد (شرکت فولاد مبارکه اصفهان) 

۱۴,۶۲۰ ۱۴,۱۲۰

فولاژ (فولاد آلیاژی ایران ) 

۲۷,۵۱۰ ۲۷,۵۱۰

فخوز(شرکت فولاد خوزستان)

۴۰,۵۲۰ ۴۰,۵۲۰

ساراب ( سیمان داراب ) 

۱۳,۷۰۰ ۱۳,۳۷۰

ورنا (سرمایه گذاری رنا) 

۸,۷۱۰ ۸,۶۶۰

حپترو (حمل و نقل پتروشیمی ) 

۳۰,۹۹۰ ۳۰,۲۰۰

کچاد (شرکت چادرملو)

۲۰,۶۳۰ ۱۹,۸۰۰

وپست (شرکت پست)

۱۷,۵۲۰ ۱۷,۳۰۰

مارون (پتروشیمی مارون) 

۱۴۹,۰۷۵ ۱۴۱,۱۶۸

شپنا (پالایش نفت اصفهان) 

۱۵,۱۵۰ ۱۵,۷۳۰

شتران (پالایش نفت تهران) 

۱۲,۲۵۰ ۱۲,۴۳۰

شبندر(شرکت پالایش نفت بندر عباس) 

۲۸,۲۰۰ ۲۹,۵۸۰

بسویچ (شرکت پارس سویچ) 

۴۸,۴۷۰ ۴۹,۳۲۰

وبملت (بانک ملت)

۵,۰۴۰ ۵,۰۱۰

وبصادر ( بانک صارات ایران ) 

۳,۴۷۰ ۳,۲۵۰

خاور ( ایران خودرو ) 

۷,۳۰۳ ۷,۴۴۷

وتجارت (بانک تجارت )

۳,۲۲۰ ۳,۵۱۰

 فایرا (شرکت آلومینیوم ایران) 

۲۸,۲۰۰ ۲۷,۵۳۰

شراز (پالایش نفت شیراز) 

۱۱۶,۰۹۰ ۱۱۳,۵۵۷

جم (پتروشیمی جم) 

۴۹,۳۰۰ ۴۷,۳۷۰

فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران) 

۱۵,۷۱۰ ۱۵,۳۳۰

سدشت (سیمان دشتستان) 

۳۷,۴۳۰ ۳۷,۴۳۰

شبريز (پالایش نفت تبریز)

۳۲,۲۰۰ ۳۲,۷۱۰
مطالب مرتبط
ارسال نظر