انتقاد توکلی از وضع مبارزه با فساد-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

انتقاد توکلی از وضع مبارزه با فساد

احمد توکلی با انتقاد از وضعیت مبارزه با فساد، میزان شفافیت در نهادهای دولتی را نامطلوب دانست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - 2018 November 15
کد خبر: ۷۱۲
به گزارش راهبرد مهاصر؛ احمد توکلی ظهر امروز در دیدار اعضای دفاتر استانی سازمان دیده‌بان شفافیت و عدالت با آیت‌الله نوری همدانی که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد اظهار داشت: برطرف کردن ناعدالتی و شفاف‌سازی هدف نخست دیده‌بان شفافیت و عدالت است.

وی با اشاره به وضعیت نامطلوب فساد در کشور افزود: در کشور وضع مناسبی از نظر مبارزه با فساد وجود نداشته و از طرف دیگر نیز لزوم امر به‌ معروف و نهی از منکر از جمله فرایض مهم الهی بوده که باید در برابر آن حساسیت لازم وجود داشته باشد.

رئیس دیده‌بان شفافیت و عدالت با اشاره به برخی از اهداف تشکیل این دیده‌بان در کشور گفت: احیای اصولی و عملیاتی امر به‌ معروف و نهی از منکر هدف غایی و نهایی از تشکیل دیده‌بان شفافیت و عدالت در کشور است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مبارزه با فساد مسئولان را از اهداف اصلی این دیده‌بان دانست و عنوان کرد: شرط اجرای درست امر به‌ معروف و نهی از منکر داشتن اطلاعات دقیق و درست از عملکرد مسئولان است.

توکلی با تأکید بر برخی از آثار منفی عدم شفافیت و بی‌عدالتی در جامعه بیان کرد: در صورتی‌که شفافیت و عدالت درستی در کشور وجود نداشته باشد اعتماد اجتماعی کاهش پیدا کرده و انبوهی از مشکلات اقتصادی و اجتماعی در کشور ایجاد می‌شود.

وی اصلاح قوانین را یکی از مهم‌ترین سیاست‌های کاری دیده‌بان شفافیت و عدالت دانست و تأکید کرد: تشکل مردم‌نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت با همکاری و تعامل با مردم و حکومت درصدد اصلاح روش‌ها و مبارزه با مفسدان و مفاسد اقتصادی در کشور است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی از بسیاری اصلاحیه‌های این سازمان در زمینهٔ اصلاح قوانین فسادزا استقبال کرده‌اند اصلاح روش‌ها و قوانین از مهم‌ترین فعالیت‌های این نهاد مردمی است.

توکلی خاطرنشان کرد: تاکنون در 22 استان کشور دفاتر دیده‌بان شفافیت و عدالت تشکیل‌ شده و سعی می‌شود تا در تمام استان‌های کشور این دفاتر فعال شود.
ارسال نظر