توصیه‌های کرونایی هنگام مراجعه به مطب پزشکان و بیمارستان‌ها-راهبرد معاصر
جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

توصیه‌های کرونایی هنگام مراجعه به مطب پزشکان و بیمارستان‌ها

سخنگوی وزارت بهداشت نکات بهداشتی هنگام مراجعه به مطب‌ها و بیمارستان‌ها را عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۰۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 21
کد خبر: ۷۱۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: مطب پزشکان، بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها به دلیل تجمع بیماران می‌توانند محلی برای شیوع بیماری کرونا باشد، بنابراین غیر از موارد اورژانسی از مراجعه بدون وقت قبلی به پزشک و مراکز درمانی خودداری کنید.

 

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در صورت مراجعه از پزشک او بخواهید اگر در درمان شما مشکلی ایحاد نمی‌شود اقدامات تشخیصی_درمانی را به تعویق اندازد. در صورت مراجعه به پزشک از حضور در فضاهای انتظار شلوغ خودداری کنید و در صورت امکان تا رسیدن نوبت در فضای آزاد منتظر بمانید. همچنین ضروری است در صورت حضور در سالن انتظار فاصله گذاری فیزیکی را رعایت کنید. از حضور بیش از یک نفر در اتاق پزشک اجتناب شود مگر اینکه در شرایط ضروری فرد نیاز به همراه داشته باشد.

 

لاری گفت: بعد از بازگشت به خانه دست‌های خود را شسته و وسایل شخصی خود را با محلول ضدعفونی کننده ۷۰ درصد الکل ضدعفونی کنید. از پزشک یا ارائه دهنده خدمت بخواهید بازوبند دستگاه فشارخون و گوشی پزشکی را بعد از هر بار استفاده ضدعفونی کند.

 

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در صورت استفاده از تخت معاینه از ارائه دهنده خدمت بخواهیم روکش را تعویض و صندلی معاینه را برای هر بیمار ضد عفونی کند. در صورتی که از دستگاه قندخون استفاده می شود از پزشک بخواهید قبل و بعد از استفاده از دستگاه، آن را ضد عفونی‌ کند. از لحظه خروج از منزل از ماسک استفاده کنید و از لمس دهان و چشم و بینی خودداری کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر