به گزارش راهبرد معاصر علی القاصیمهر، دادستان تهران با ارائه گزارشی در شورای عالی قضایی، از برخورد با عوامل اخلال در بازار سکه، طلا و ارز، یکی از عوامل افزایش قیمت های صوری در این بازارها را ایجاد «اتاق معاملات» و اعلام لحظه ای قیمت ها و «معاملات فردایی» و «معاملات کاغذی» در فضای مجازی عنوان کرد.
القاصیمهر با اشاره به تشکیل کارگروهی ویژه با حضور مسئولان پلیس فتا، مرکز ملی فضای مجازی و بانک مرکزی از شناسایی و دستگیری 44 نفر از مدیران سایت ها و کانال های فعال در این زمینه خبر داد و متذکر شد بر اساس اعلام بانک مرکزی اقدامات انجام شده از سوی دادستانی تأثیر قابل توجهی در کاهش قیمت ارز و سکه و طلا داشته است.
وی همچنین با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پرونده تخلفات بانک دی در پرداخت تسهیلات کلان و خارج از ضابطه به اشخاص خاص گفت که در این پرونده، گروه موسوم به «خونه به خونه» بیش از 6 هزار و 300 میلیارد ریال (630 میلیارد تومان) از بانک ها برای 11 شرکت وابسته به خود تسهیلات خارج از ضوابط قانونی گرفته بودند.
القاصیمهر اعلام کرد که در این پرونده 9 نفر از مسئولان وقت بانک دی و همچنین 4 نفر از مدیران شرکت های دریافت کننده تسهیلات دستگیر شده اند که کیفرخواست آنها به دادگاه ارسال شده و به صورت ویژه در دست رسیدگی است.
وی با اشاره به گزارش برخی اعضای شورای عالی قوه قضائیه درباره فعالیت بدون محدودیت برخی سایتهای شرط بندی و قمار و استفاده این سایت ها از خدمات بانکی کشور اعلام کرد: در دادسرای تهران کارگروهی برای شناسایی و مقابله با این پدیده تشکیل و شعبه ویژهای نیز برای رسیدگی به این موضوع تعیین شده است.
تسنیم