ادامه محدودیت‌های کرونایی در دستور کار-راهبرد معاصر
بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند

ادامه محدودیت‌های کرونایی در دستور کار

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه محدودیت‌ها تأثیر بسیار زیادی در کاهش ابتلا و انتقال ویروس شده، خواستار تدام این محدودیت‌ها شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۰۲ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 22
کد خبر: ۷۱۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین قاسمی با حضور در یک برنامه تلویزیونی شبکه دو افزود: با توجه به بررسی‌هایی که توسط نهادهای دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور انجام‌ شده محدودیت‌ها تأثیر بسیار زیادی در کاهش ابتلا و انتقال ویروس داشته زیرا ۵۲ درصد دلایل ابتلا مربوط به دور همی‌های خانوادگی بوده است.

 

وی ادامه داد: این طرح جامع محدودیت‌ها نتیجه ۹ ماه تجربه ستاد مدیریت بیماری و کمیته امنیتی است و جامعیت آن به این دلیل است که پنج حوزه اصلی که نیازمند مداخله و اعمال محدودیت هستند نیز شناسایی ‌شده و مبنای کار قرار گرفتند و موقعیت جغرافیایی شهرها متناسب با بستری روزانه بیماران در آنها در نظر گرفته شد و سه وضعیت زرد، نارنجی و قرمز برای شهرها تعریف شد که در هر سه وضعیت این پنج حوزه محدودیت‌ها و التزاماتشان مشخص است و با توجه به روندی که بیماری در شهرها به وجود می‌آورد این محدودیت‌ها نیز اعمال می‌شود.

 

قاسمی افزود: زمان اجرای این طرح اول آذر ماه بود و اکنون حدود یک ماه است که از اجرای آن گذشته و با همکاری خوب مردم و اصناف و اصحاب رسانه شاهد این بودیم که سرعت بیماری گرفته شد. گرچه این وضعیت شکننده است اما امیدوارکننده نیز هست. ۱۶۰ شهر قرمز داشتیم اما امروز همه نارنجی و زرد هستند و امیدواریم که نارنجی به زرد و سپس به سفید تبدیل شود و ما بتوانیم وضعیت بیماری را کنترل کنیم.

 

وی در پایخ به این سوال که به خاطر زمان محدودیت‌ها که از ساعت ۲۱ آغاز می‌شود، معمولاً حدود ساعت ۱۸ ترافیک بسیار سنگینی در سطح شهر تشکیل‌شده که حدود ساعت ۲۱ ادامه دارد، آیا برای آن فکری کرده‌اید، گفت:‌ چون این طرح استمرار دارد با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذیربط مباحث مرتبط با طرح را برسی می‌کنیم و هر جا اگر لازم باشد پیشنهاد یا اصلاحاتی که امکان عملیاتی شدن داشته باشد را هم به ستاد ملی می‌دهیم. البته همیشه در ماه‌های سرد زمستان ترافیک از سطح نرمال بیشتر می‌شود؛ اما یکی از مباحث این است که وقتی مردم در خودرو شخصی هستند روند بیماری، نسبت به تردد با خودروهای عمومی، بهتر کنترل می‌شود.

 

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود:‌ از ۲۹ آذر، شهر قرمز نداریم اما مستحضر هستید که به‌صورت هفتگی وضعیت شهرها را چک می‌کنیم.

 

وی تصریح کرد:‌ در شهرهای نارنجی شرکت‌ها و دستگاه‌ها که خدمات رسان هستند، به دو بخش ضروری و غیرضروری تقسیم می‌شوند که در بخش ضروری با ۵۰ درصد نیرو و غیرضروری و با یک ‌سوم نیرو فعالیت می‌کنند و جلسات در فضای بسته با حداکثر ۲۵ نفر برگزار می‌شود.

 

قاسمی افزود: مدارس و دانشگاه‌ها هم به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود و در بحث تردد علاوه بر منع تردد از ساعت ۲۱ الی ۴ صبح همچنان ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی بهشهرهای نارنجی و خودروهای شخصی با پلاک بومی بهشهرهای نارنجی ممنوع است و در این صورت هر ۲۴ ساعت ۵۰۰ هزار تومان جریمه اعمال می‌شود.

 

وی گفت:‌ سرعت انتقال بیماری را با کمک همه افراد جامعه کاهش دادیم، اما با توجه به شروع فصل سرما که سرعت انتقال بیماری در آن بسیار بالاست باید همچنان محدودیت‌ها رعایت کرد./ایرنا

ارسال نظر