مرگ دلخراش دانش آموز پایه هفتمی در مدرسه

دانش‌آموز پایه هفتم در یکی از مدارس شهرستان ابهر در حین بازی دچار حادثه شد و متأسفانه جان خود را از دست داد؛ علت حادثه در دست بررسی است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 18
کد خبر: ۲۹۴۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، در اطلاعیه‌ای که سه‌شنبه شب ارائه شده است، اعلام گردیده: اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان زنجان با ابراز همدردی عمیق با خانواده این دانش‌آموز و تأسف فراوان بابت این رخداد، اطمینان داده که موضوع با سرعت در دست بررسی و پیگیری قرار دارد. همچنین با همکاری سایر نهاد‌های مربوطه، علت این حادثه به‌صورت کامل در حال بررسی است.

در این اطلاعیه تأکید شده است که پس از انجام بررسی‌های تخصصی و اطلاع از جزئیات حادثه، نتیجه اقدامات و گزارش نهایی از مسیر‌های رسمی به اطلاع عموم خواهد رسید.

لازم به ذکر است که پیش‌تر و در مهرماه سال جاری، یک دانش‌آموز پسر ۱۴ ساله در دوره متوسطه اول در یکی از مدارس استان زنجان، به دلیل ایست قلبی، جان خود را از دست داده بود. این اتفاق در یکی از مدارس روستای سهرین، واقع در بخش قره‌پشتلو شهرستان زنجان، رخ داده بود.

با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴، بیش از ۲۳۱ هزار دانش‌آموز در سطح استان زنجان با کمک و همراهی ۱۳ هزار و ۸۰۰ فرهنگی در ۱۰ هزار کلاس درس، فعالیت‌های آموزشی خود را آغاز کرده‌اند./ رکنا 

کلمات کلیدی: دانش آموز مدرسه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار