پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

شروع بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ از شنبه درکمیسیون تلفیق

رئیس سازمان برنامه و بودجه، گفت: از شنبه هفته آینده کار رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۰ در کمیسیون تلفیق شروع می شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۳ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 23
کد خبر: ۷۱۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از شنبه هفته آینده کار رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۰ در کمیسیون تلفیق شروع می‌شود، گفت: قرار است با همکاری و همراهی و عقل جمعی دولت و مجلس بتوانیم قانون خوبی را برای اجرا داشته باشیم و دیروز جلسه خوبی با هماهنگی رئیس مجلس ورییس کمیسیون تلفیق ورییس جمهور در این زمینه داشتیم.

وی در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین تغییری که در روند بررسی لایحه بودجه در مجلس اتفاق خواهد افتاد چیست؟ گفت: همیشه مجلس و نمایندگان بر روی منابع سخن دارند که ممکن است منابع غیر قابل تحقق باشد بنابراین باید اطمینان بدهیم منابع مطمئنی برای بودجه تصویب کنیم و بعد نوبت به مصارف می‌رسد که گاهی اوقات به سمت منابعی می‌رویم که باید افزایش دهیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: تا الان اظهار نظرها بر اساس ارزیابی کلی انجام شده و با بررسی کمیسیون تلفیق قضاوت واقع بینانه نسبت به اعداد و ارقام بودجه می‌توانیم داشته باشیم.

نوبخت گفت: همکاران من در سازمان برنامه و بودجه آمادگی دارند همه اطلاعات لازم را در اختیار قرار دهند و از آن چه در بودجه به صورت اعداد و ارقام آمده است دفاع کنند.

وی همچنین درباره نخستین جلسه ستاد ملی سرشماری عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۵ نیز افزود: قبلاً هر ۱۰ سال یکبار و بعد از آن هر پنج سال یکبار سرشماری با مراجعه به خانوارها برای گرفتن اطلاعات متعدد استفاده می‌شد که هم مسیر آن طولانی بود و هم صحت و دقت آن قابل بررسی بود. با استفاده از تجربه جهانی و قانون دائمی شدن احکام بودجه و مصوبه‌ای که هیئت دولت در زمینه استفاده از شیوه سرشماری ثبتی مبنا در اردیبهشت امسال داشت قرار است شیوه جمع آوری اطلاعات از نمونه گیری به سمت ثبتی مبنا پیش رود.

نوبخت اظهار داشت: در روش ثبتی مبنا به نحوی هر دستگاهی اطلاعات مورد نظر سرشماری ملی را در اختیار دارد ولی یک نهاد باید همه آن‌ها را جمع آوری کند در صورتی که از شیوه ثبتی مبنا استفاده کنیم همه دستگاه‌های موجود کشور باید اطلاعات خود را به مرکز آمار ایران بدهند.

وی گفت: برای اینکه این اتفاق در سال ۱۴۰۵ رخ دهد امروز این جلسه تشکیل شد تا با زمانبندی وظایف دستگاه‌های مختلف مشخص شود و بخشی از آن امروز به تصویب رسید و بخش‌های دیگر نیز در جلسات آینده بررسی و تصویب خواهد شد تا در سال ۱۴۰۵ سرشماری به شیوه ثبتی مبنا انجام شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره معایب شیوه‌های سنتی افزود: در شیوه‌های سنتی با مراجعه خانه به خانه هزینه بالایی برای دولت در پی داشت اما در شیوه ثبتی مبنا از دولت الکترونیک استفاده می‌کنیم و اطلاعات به دست آمده را پردازش خواهیم کرد به همین دلیل هزینه سرشماری بسیار کمتر خواهد بود.

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار