پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

نگرانی نظامیان وزارت دفاع آمریکا از آشوب احتمالی ترامپ

نگرانی نظامیان وزارت دفاع آمریکا از آشوب احتمالی ترامپ برخی نظامیان آمریکایی در خصوص اقدام احتمالی رئیس‌جمهور این کشور برای ایجاد آشوب در جریان انتقال قدرت و مراسم تحلیف و به راه‌انداختن خشونت ابراز نگرانی کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۰۴ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 24
کد خبر: ۷۱۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر برخی نظامیان وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) درباره اقدام احتمالی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور در واپسین روز‌های ریاست‌جمهوری‌اش نگران هستند.

به نوشته پایگاه نشریه «نیوزویک»، گرچه حدود شش تن از نیرو‌های نظامی آمریکا گفته‌اند احتمال اینکه رئیس‌جمهور آمریکا نقشه‌ای برای تغییر نتایج انتخابات داشته باشد صفر است، اما آنها در خصوص اقدام احتمالی وی برای ایجاد آشوب در جریان انتقال قدرت و مراسم تحلیف و به راه‌انداختن خشونت در شهر واشنگتن دی‌.سی ابراز نگرانی کرده‌اند.

این نیرو‌های نظامی در این باره بحث کرده‌اند که در صورت اعلام حکومت نظامی از سوی ترامپ چه اقدامی را انجام دهند.

از سوی دیگر فرماندهان نظامی این کشور در حال برنامه‌ریزی برای سناریویی هستند که در صورت بروز آشوب در جریان مراسم تحلیف و انتقال قدرت، آماده برقراری و حفظ نظم در شهر واشنگتن دی‌.سی باشند.

یکی از نیروهای نظامی آمریکا که به شرط ناشناخته ماندن با نشریه نیوزویک گفت‌وگو کرده، گفته این برنامه‌ریزی‌ برای این اقدامات از بیم اینکه متوقف شوند، به دور از چشم وفاداران ترامپ و کارکنان کاخ سفید، در پنتاگون انجام گرفته است.

پیش از این، گمانه‌زنی‌هایی در خصوص توسل ترامپ به اقدام نظامی در رابطه با تغییر نتایج انتخابات وجود داشت.

این در حالی است که ترامپ هفته گذشته با انتشار پیامی در توئیتر از برپایی اعتراضات بزرگ و شدیدی در ششم ژانویه (۱۷ دی ماه) در واشنگتن دی‌.سی خبر داد.

رئیس‌جمهور آمریکا در این پیام نوشت: «طبق آمار شکست [من] در انتخابات غیر‌ممکن است. اعتراضات بزرگی در [واشنگتن] دی‌.سی در روز ششم ژانویه در راه است. آنجا باشید، (اعتراضات ما) شدید خواهد بود» 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار