هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

«قاصم الجبارین» مسئولیت حمله به کاروان آمریکا را برعهده گرفت

گروه قاصم الجبارین عراق ضمن برعهده گرفتن مسئولیت عملیات‌های روز جمعه علیه کاروان‌های آمریکا، درباره نقشه آمریکا در عراق هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۰۵ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 25
کد خبر: ۷۱۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر گروه «قاصم الجبارین» عراق در بیانیه‌ای مسوولیت حملات علیه کاروان‌های لجستیکی متعلق به ائتلاف آمریکا را برعهده گرفت.

 

این گروه جمعه‌شب با صدور بیانیه‌ای مسئولیت حمله به چهار کاروان متعلق به آمریکا را برعهده گرفت و قول داد که عملیات مشابه ادامه خواهد داشت.

 

در این بیانیه آمده است: «در برابر خداوند، رسول او، مؤمنان و هم‌رزمان و برادران دینی خود متعهد می‌شویم که عناصر اشغالگر و مزدوران آن‌ها در عراق را رصد کرده و طعم تلخ را به آن‌ها بچشانیم».

 

این گروه با بیان اینکه عملیات‌هایش علیه «اشغالگران» دقیق و کاری بوده و برخلاف ادعاهای آن‌ها، فقط به اهداف تعیین شده اصابت کرده است، درباره طرح توطئه آمریکا در عراق هشدار داد.

 

قاصم الجبارین گفت: «همانگونه که در بیانیه سابق اشاره کرده‌ بودیم مبنی بر وجود یک نقشه خبیث آمریکا برای هدف قرار دادن مناطق مسکونی به وسیله راکت تا مقاومت را متهم کنند، بار دیگر تأکید می‌کنیم که این اقدامات هرگز ما را از عزم و اراده خود در هدف قرار دادن شما منصرف نخواهد کرد و اشغالگر و اذناب و پا‌دوهای آن‌ها بدانند که حملات ما دردناک و مؤثر خواهد بود و در این ارتباط کسی از آن‌ها و هیچ یک از لانه‌های شیاطین مستثنا نخواهد بود».

 

طی روزهای گذشته راکت‌هایی به سمت منطقه سبز بغداد که سفارت آمریکا در این منطقه قرار دارد، شلیک شد و به رغم اینکه گروه‌های مقاومت این حمله را محکوم و دست‌ داشتن خود در این گونه حملات را تکذیب کردند، آمریکا و رئیس جمهور این کشور گروه‌های نزدیک به ایران را متهم به این حملات کردند. عراقی‌ها می‌گویند واشنگتن پشت این حملات است تا وجهه نیروهای مقاومت را در عراق تخریب کند.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار