به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از اوج گیری کرونا و به دنبال آن افزایش تصادعدی آمار فوتی های کرونا در کشور ستاد مقابله با کرونا تصمیم بر اجرای طرح ممنوعیت تردد بین استانی گرفت. طرح ممنوعیت تردد بین استانی از ابتدای آذر ماه در کلیه شهرهای نارنجی و قرمز اجرا شد و با توجه به بازخورد خوبی که از طرح ممنوعیت تردد بین استانی گرفته شد زمان اجرای این طرح نیز تمدید شد.
بیش از یک ماه است که ستاد ملی مقابله با کرونا به کمک استانداری ها محدودیت های کرونایی اعمال کرده است. شهرهای با وضعیت قرمز محدودیت های بیشتر و در شهر های نارنجی محدودیت های کمتری اعمال شده است. یکی از محدودیت های کرونایی در سراسر کشور ممنوعیت تردد بین استانی است.
محدودیت تردد بین شهری تا کی ادامه دارد و چه زمانی هم وطنان می توانند بین شهرها تردد کنند؟ پاسخ ین سوال را از مسئولین پیگیر شدیم. در ادامه جزئیات محدودیت تردد بین شهری را بررسی کردیم. محدودیت های تردد بین شهرها در پی بالارفتن آمار کرونا در کشور ایجاد شد و جریمه های سنگین برای عدم رعایت محدودیت های تردد در کشور در نظر گرفته شد.
در این میان کسانی که مجبور به تردد در شهرهای نارنجی و قرمز باشند و پلاک خودرویشان با شهر مورد نظر متفاوت باشد باید با مراجعه به فرمانداری ها نسبت به اخذ مجوز تردد بین استانی اقدام کنند.
هنوز زمانی برای پایان طرح ممنوعیت تردد بین استان ها اعلام نشده است و تمامی قوانین منع تردد در شهرهای نارنجی و قرمز با پلاک غیربومی ممنوع برقرار است. همچنین طرح منع تردد شبانه نیز تا بهتر شدن اوضاع کرونایی ادامه دارد.
حسین قاسمی دبیر کمیته امنیتی ستاد ملی کرونا گفت: در طرحی که از ابتدای آذر اعلام شده، هیچ پیش بینی برای پایان طرح وجود ندارد. فقط در صورتی که شهرها سفید شوند محدودیتها لغو میشود.
دکتر رئیسی آخرین مصوبات ستاد ملی مقابله لا کرونا را تشریح کرد. طرح ممنوعیت تردد شبانه از ساعت 9 شب الی 4 صبح در شهرهای با وضعیت زرد نیز اجرایی می شود. اجرای طرح ممنوعیت تردد شبانه در راستای کنترل هرچه بیشتر ویروس منحوس کروناست و با اعمال همین محدودیت های سختگیرانه ایران موفق به کنترل پیک سوم کرونا شد. با توجه به ورود به فصل زمستان و احتمال اوج گیری مجدد بیماری کرونا در کشور ستاد مقابله با کرونای کشور تصمیم بر تداوم طرح های محدودیت تردد از جمله طرح ممنوعیت تردد شبانه گرفت. هم اکنون ۳۳۰ شهر زرد و ۱۰۸ شهر نارنجی در کشور وجود دارد و تلاش مردم و مسئولان برای پایین نگه داشتن آمار ابتلا و تلفات ویروس کرونا جدی است.
علیرضا رئیسی با بیان آخرین مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بنابر ارزیابیها و گزارشهای تیمهای کارشناسی مستقر در دانشگاهها، یکی از اقدامات مؤثر در مهار کرونا که هزینه کمی دارد و باعث نمیشود محدودیت شدید به کسبه تحمیل شود منع ترددهای درون شهری ۹ تا ۴ صبح است که قرار شد این کار در شهرهای زرد هم ادامه پیدا کند.
رئیسی افزود: در سطح دنیا اتفاقات جدیدی در حال رخ دادن است و این بیماری در آمریکا و اروپا رو به رشد بوده و با توجه به تغییراتی که در ویروس و رفتار ویروس اتفاق افتاده، ویروس انگلیسی چندین کشور اروپایی را درگیر کرده و تعداد مبتلایان جهانی کرونا از مرز ۸۰ میلیون نفر گذشته است.
سردار هاریانفر از تذکر لسانی به بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو برای عدم خروج و یا ورود به شهرها خبر داد و گفت: اگر کسی به تذکرات توجهی نکند، اعمال قانون خواهد شد، که در شهرهای قرمز یک میلیون تومان جریمه و در شهرهای نارنجی ۵۰۰ هزار تومان جریمه اعمال خواهد شد.
هادیانفر گفت: این جریمهها هم به صورت دستی توسط همکاران من و هم به صورت ثبت دوربینها اعمال میشود و در شهرها و کلانشهرها نیز قانون منع تردد از ساعت ۲۱ الی ۴ صبح در حال اجرا است، که از هم وطنان عزیز برای همکاری با پلیس تشکر میکنم.
سرهنگ رضا همتی زاده با اعلام این خبر افزود: برابر مصوبات ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا و همچنین اطلاعیه های قبلی تردد وسایل نقلیه خدماتی، امدادی، انتظامی و نظامی، سوخت رسان، فاسدشدنی و ناوگان عمومی باری و مسافری در جاده های برون شهری مجاز است.
وی گفت: سایر افراد شاغل در ادارات، موسسات و شرکت ها می بایست نماینده آنها جهت دریافت کارت تردد به فرمانداری ها مراجعه کنند.
رییس پلیس راه استان ایلام تاکید کرد: افراد بیمار دارای نوبت پزشکی و احضاریه های قضایی نیز به فرمانداری شهرستان های محل سکونت استان مراجعه و کارت تردد دریافت کنند.
همتی زاده یادآور شد: افرادی که نیاز به تردد ضروری بین استانی به منظور انجام مراحل پزشکی، امورات قضایی و .. دارند حتی الامکان از ناوگان عمومی مسافری استفاده کنند.
وی اضافه کرد: هدف از اجرای این ممنوعیت ها قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا بوده و تمامی همشهریان نیز می بایست نهایت همکاری را با عوامل پلیس راه و انتظامی استان داشته باشند و از ترددهای غیر ضروری در محورهای برون شهری استان اجتناب کنند.
ینی توی اتوبوس بین شهری کرونا منتقل نمیشه ولی اگه من تنها با ماشینم برم شهرستان کرونا رو از خودم به خودم توی ماشین منتقل میکنم!
خدایا خودت ظهور کن دیگه!
ناوگان عمومی مسافری که بدتره حرومزاده.
هرکس تو ماشین خودش نشسته ومیره دیگه.اتوبوس با۴۰تامسافرکه بدتره بیشرف.
چطورتو۲۲بهمن هرکسی باماشینش آزادبودکه بیادبیرون وبره راهپیمایی ؟!!
خدالعنتتون کنه که کرونابراتون ضرر نداشت هیچ،کلی هم سودکردین باجریمه های مردم بدبخت