نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

روایت نخست‌وزیر سابق عراق از شب شهادت حاج قاسم

روایت نخست‌وزیر سابق عراق از شب شهادت حاج قاسم نخست‌وزیر سابق عراق گفت که از روی تصاویر منتشر شده به فاصله لحظاتی بعد از حمله آمریکایی‌ها به خودروی سردار سلیمانی فهمید که این خودروی متعلق به شهید سلیمانی و همراهانش بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۰۷ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 27
کد خبر: ۷۲۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر «عادل عبد المهدی»، نخست‌وزیر سابق عراق گفت که صبح روزی که شهید سلیمانی، فرمانده سابق نیروی سپاه قدس انقلاب اسلامی ترور شد، با یکدیگر قرار ملاقات داشته است.

او در گفت‌وگو با شبکه العهد عراق در برنامه مستند موسوم «الرحلة الأخیرة» (آخرین سفر) گفت:‌ «حدودهای ساعت یک بود که اخباری مبنی بر حمله هوایی آمریکایی‌ها به ایرانی‌ها در نزدیکی‌های فرودگاه بغداد منتشر می‌شد. کسی که من را از خواب بیدار کرد، برادر کاظمی، نخست‌وزیر کنونی بود».

عبدالمهدی ادامه داد: «شک و احتمالاتی [که هدف چه کسانی هستند] وجود داشت ولی می‌دانستیم که شهید سلیمانی به عراق خواهد آمد؛ چرا که ساعت ۸:۳۰ صبح با هم قرار ملاقات داشتیم. قرار بود با هم صبحانه بخوریم. همین‌جایی که الآن هستیم».

نخست‌وزیر سابق عراق گفت: «نزدیک ساعت یک بامداد بود که کاظمی تماس گرفت و گفت که حادثه‌ای اتفاق افتاده ولی مشخص نبود که شهید سلیمانی در هواپیما [دمشق -بغداد] بود یا نه».

او ادامه داد: «تصاویری داشت به دستم می‌رسید در گوشی از خودروی هدف قرار داده شده. من با سفارت ایران در بغداد تماس گرفتم و از آن‌ها در این باره توضیح خواستم. آن‌ها هم جوابی نداشتند. سپس تصاویری رسید. در این تصاویر، تصویری بود که در آن انگشتری وجود داشت. شخصاً به این نتیجه و تشخیص رسیدم که این انگشتر، انگشتر شهید سلیمانی است».

شبکه العهد عراق بخش اول این مستند را هفته گذشته منتشر کرد و قرار است بخش دوم را امشب ساعت ۱۰ به وقت بغداد منتشر شود. در این مستند شخصیت‌های ایرانی و عراق و لبنان در باره روز حادثه گفت‌وگوهایی کرده‌اند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار