گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

مسئول عراقی: تحقیقات پرونده ترور شهید سلیمانی و ابومهدی به مراحل پیشرفته‌ای رسیده است

رئیس فراکسیون السند الوطنی در پارلمان عراق گفت که تحقیقات در پرونده ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس به مراحل پیشرفته‌ای رسیده است و نام های جدیدی را شامل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۱۰ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 30
کد خبر: ۷۲۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه العهد، احمد الاسدی، سخنگوی ائتلاف الفتح در پارلمان عراق و رئیس فراکسیون السند الوطنی با حضور در برنامه «بتوقیت العاصمه» گفت: مدرسه المهندس و خطی مشی آن باید در عراق تداوم پیدا کند. هیچ رئیس جمهوری در آمریکایی مرتکب حماقتی مانند حماقت در ترور سردار سلیمانی و ابومهدی نشد.

وی گفت: حتی مقامات آمریکایی از حماقت ترامپ در ترور سردار سلیمانی و ابومهدی ناراضی بودند. هرکس گمان می کند که جنایت فرودگاه بغداد بدون مجازات می ماند، متوهم است. انتقام حقیقی برای این دو شهید اخراج نیروهای آمریکایی از عراق است.

 الاسدی خاطرنشان کرد: اخراج نیروهای آمریکایی سختترین سیلی بر صورت دولت احمق ترامپ خواهد بود. هر کس در جنایت فرودگاه بغداد مشارکت کرد و با خیالت راحت میخوابد، بسیار متوهم است.

رئیس فراکسیون السند الوطنی گفت که هشت نهاد امنیتی، گزارش خود در رابطه با جنایت فرودگاه را به کمیته مسئول پرونده این ترور تحویل دادند. 

وی گفت که تحقیقات در رابطه با جنایت فرودگاه بغداد به مراحل پیشرفته ای رسیده است و نام های جدیدی را شامل خواهد شد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر